Το συγκινητικό μήνυμα του Τζον Τραβόλτα στην επέτειο θανάτου του γιου του

Ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Τζον Τραβόλτα επτά χρόνια μετά το θάνατο του 16χρονου γιου του Τζετ.

Ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να θυμίσει σε όλους την ουσία της ζωής που είναι οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, ενώ εξομολογήθηκε πως ο χαμός του παιδιού του ήταν μια τραγωδία που δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει ουσιαστικά ποτέ

«Λένε πως το δυσκολότερο πράγμα στον κόσμο είναι να χάνεις έναν

γονιό. Τώρα μπορώ να πω πως αυτό δεν είναι αλήθεια. Το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο είναι να χάνεις ένα παιδί.

Κάποιον τον οποίο μεγάλωσες, που τον είδες να μεγαλώνει καθημερινά. Κάποιον που του έμαθες να περπατάει και να μιλάει. Κάποιον που του έδειξες πως να αγαπάει. Είναι ο,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε κάποιον. Ο γιος μου πέθανε από μια κρίση.

Μου έφερε τόση χαρά. Ήταν τα πάντα για μένα. Αυτά τα 16 χρόνια που ήμουν πατέρας του μου έμαθαν να αγαπώ άνευ όρων.
Πρέπει να σταματήσουμε για λίγο και να αισθανθούμε ευγνωμοσύνη για τα παιδιά μας κι εκείνα να αισθανθούν ευγνωμοσύνη για τους γονείς τους.

Γιατί η ζωή είναι πολύ μικρή. Περάστε χρόνο με τους γονείς σας και εσείς γονείς περάστε χρόνο με τα παιδιά σας. Να τους φέρεστε καλά. Γιατί μια μέρα θα σηκώσετε τα μάτια από το κινητό σας και δεν θα βρίσκονται εκεί πλέον.

Αυτό που έμαθα είναι πως πρέπει να ζεις και να αγαπάς κάθε μέρα σαν να είσαι η τελευταία σου. Γιατί μια μέρα, θα είναι. Ρισκάρετε και πηγαίνετε να ζήσετε τη ζωή. Πείτε σε αυτούς που αγαπάτε πως τους αγαπάτε. Καθημερινά. Μην παίρνετε καμία στιγμή ως δεδομένη. Η ζωή αξίζει να 'ζείτε'».

Ο Τζετ ήταν αυτιστικός και υπέφερε συχνά από κρίσεις. Ο Τζον Τραβόλτα και η σύζυγος του Κέλι Πρέστον έχουν ακόμα δύο παιδιά, ένα κορίτσι 13 και ένα αγόρι 3 ετών.

The post Το συγκινητικό μήνυμα του Τζον Τραβόλτα στην επέτειο θανάτου του γιου του appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα