Υπάρχουν Mad Men σήμερα;

Η πέμπτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς έρχεται να αποδείξει ότι μπορεί και να ζουν ανάμεσά μας!

Από την Ειρήνη Νικοπούλου

Είναι η σειρά που κάθε άντρας πρέπει να έχει δει, καθώς μας μεταφέρει στην εποχή του ισχυρού φύλου τον παλιό καλό καιρό. Άρα Πώς θα σου φαινόταν αν η σειρά που λάτρεψες για το ‘60s στυλ, τους δυναμικούς άνδρες, τις σαγηνευτικές γυναίκες, τις προκλήσεις που φτάνουν τις καθημερινές συμπεριφορές στα όρια του noir, μεταφερόταν στην σημερινή εποχή;

Όχι ότι θα σε αποθάρρυνε ακριβώς, μιας και ο Don

Draper (αν δεν ήσουν εσύ) σίγουρα θα ήταν ο κολλητός, ή τελοσπάντων ένας γνωστός σου που θα γούσταρες πολύ να κάνεις παρέα. Θα σου φαινόταν λίγο παράδοξο όμως να τα πηγαίνει τόσο καλά η Sterling Cooper, εν μέσω παγκόσμιας ύφεσης ή να διατηρείται αυτή η τόσο ‘60s αυθόρμητη αίσθηση συγκαταβατικής αισιοδοξίας στον αέρα.

Η τελευταία σεζόν μιας από τις σειρές που άλλαξαν για πάντα τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τηλεόραση και αντιμετωπίζεις το σινεμά, έρχεται να ανατρέψει όλες τις υποθέσεις και τις εικασίες σου. Το Μάρτιο του 2012 θα δεις έναν ώριμο Don Draper, ο οποίος σε ηλικία 84 ετών και την αναδρομή στα περασμένα θα κάνει και το τέλος της ιστορίας θα δώσει. Χωρίς να διευκρινίζεται με ποιον ακριβώς τρόπο θα γίνει αυτό (αν θα τον δούμε να πεθαίνει δηλαδή), η σειρά αναμένεται να παρουσιάσει την ολοκληρωμένη πορεία ενός ανθρώπου που αποτελεί role-model κάθε πραγματικού άνδρα, ανεξαρτήτως εποχής.

Ναι αυτό θα σε βοηθήσει να ταυτιστείς ακόμη περισσότερο μαζί του, αφού θα δεις την εξελιγμένη εικόνα του. Ναι αυτό σημαίνει ότι πάλι θα “κολλήσεις” με τη σειρά.

Διαβάστε ακόμα:
* Ο Ari Gold “ζει” αναμεσά μας

* Ryan Gosling: 10 λόγοι που τον χρειαζόμαστε

Keywords
Τυχαία Θέματα