Υπάρχει και sex tape της Κέιτ με τον Γουίλιαμ!

Μήνυση στο γαλλικό περιοδικό που δημοσίευσε τις πικάντικες φωτογραφίες του κατέθεσε το πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας αλλά η εκδότρια έχει άσο στο μανίκι: φωτογραφίες τους την ώρα που κάνουν σεξ στη βεράντα!

Τρίζουν τα μάρμαρα στο παλάτι του Μπάκινγχαμ από την οργή και το άγχος. Όση λαχτάρα πήρε η βασίλισσα Ελισάβετ με τη δημοσίευση των φωτογραφιών από το πάρτι του Χάρι στο Λας Βέγκας (όπου ο πρίγκιπας ήταν τσίτσιδος κολημμένος σε ολόγυμνα κορίτσια) τελικά δεν ήταν τίποτε μπροστά σε αυτή που της ετοίμαζε ο άλλος της εγγονός (ο οποίος είναι και διάδοχος του θρόνου)!

Το γαλλικό περιοδικό The Closer δημοσίευσε γυμνόστηθες (και όχι μόνο) φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον στη βεράντα ενός κάστρου όπου έκανε τον Σεπτέμβρη διακοπές με τον Γουίλιαμ. Κι αφού είδαμε το στήθος της μέλλουσας βασίλισσας, το περιοδικό μας έδειξε και τα οπίσθιά της καθώς ο Γουίλιαμ της είχε κατεβάσει εντελώς το μαγιό για να τους αλείψει λάδι. Ο φωτογράφος είχε ζουμάρει πάνω τους από ένα σημείο του δρόμου πολλά μέτρα μακριά από το κάστρο!

Η ντροπή ήταν τόσο μεγάλη ώστε το πριγκιπικό ζεύγος έκανε μήνυση στο περιοδικό για προσβολή της δημόσιας εικόνας του και παραβίαση της προσωπικής τους ζωής. Η εκδότρα, όμως, απάντησε πως την αδικούν με την μήνυση γιατί αυτή ήταν πολύ κυρία απέναντί τους. Τί εννοούσε;

«Έχω φωτογραφίες του βασιλικού ζεύγους σε πολύ πιο προσωπικές στιγμές και δεν τις δημοσίευσα. Αυτές που δημοσιεύσαμε ήταν φωτογραφίες γεμάτες χαρά και όχι ταπεινωτικές» είπε η Λοράνς Πιό και λίγα λεπτά αργότερα το ΤΜΖ διευκρίνισε ότι πρόκειται για γαργαλιστικό sex tape!

Στο εξώφυλλο του περιοδικού Closer υπήρχε και τίτλος άλλου θέματος που αποκάλυπτε πως σύντομα θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς… ο Νίκος Αλιάγας!

Keywords
Τυχαία Θέματα