Οι Αμερικανοί ανακρίνουν τον παραγωγό της ταινίας

Σε αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες ανακρίνεται επίμονα ο καλιφορνέζος παραγωγός της ταινίας “Η αθωότητα των μουσουλμάνων” που πυροδότησε την εξέγερση του μουσουλμανικού κόσμου κατά των Αμερικανών.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του γραφείου του σερίφη του Λος ‘Αντζελες ο Νακούλα Μπασελί Νακούλα, εγκατέλειψε οικειοθελώς την κατοικία του και συνοδευόμενος από αστυνομικούς πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση.

«Θα τον ανακρίνουν άνδρες της ομοσπονδιακής αστυνομίας. Ποτέ δεν του περάσαμε χειροπέδες.

‘Ο,τι κάνει, το κάνει με τη θέλησή του», δήλωσε ο Στιβ Γουίτμορ, εκπρόσωπος του σερίφη του Λος ‘Αντζελες διευκρινίζοντας ότι ο παραγωγός δεν έχει συλληφθεί.

Με την κίνηση αυτή τόσο ο Νακούλα –ο οποίος φοβάται για τη ζωή του και την τύχη της οικογένειάς του- όσο και η αμερικανική κυβέρνηση που μετρά ήδη έναν θάνατο διπλωμάτη της στη Μέση Ανατολή προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα. Η κατάσταση μέχρι στιγμής είναι χαωτική καθώς η επίμαχη αντι-ισλαμική ταινία έχει σταθεί αφορμή για βίαιες διαδηλώσεις στη Μέση Ανατολή.

Τυπικά βέβαια η μεταφορά του παραγωγού σε αστυνομικό τμήμα του Λος ‘Αντζελες αφορά σε κατηγορία για τραπεζική απάτη και πιθανή παραβίαση της αστυνομικής επιτήρησης υπό την οποία έχει τεθεί (μην προκαλέσουν και εξέγερση των Αμερικανών για λογοκρισία στην τέχνη!).

Keywords
Τυχαία Θέματα