Ξύρισε το «μπιφτέκι» ρε φίλε – Γράφει ο Γιώργος Μιχαηλίδης

Αιώνες τώρα είναι ο καημός σου. Και εμένα κάποια στιγμή μού πέρασε από το νου, κόντεψε να γίνει εμμονή, αλλά η πραγματικότητα με προσγείωσε, ευτυχώς, ομαλά και φυσικά σκέφτηκα και διδάχθηκα από αυτήν την εμμονική περίοδο. Καλό θα είναι να το κάνεις και εσύ.

Παραδέξου το. Είναι αυτή η άχαρη στιγμή του πρωινού ξυπνήματος που σε βρίσκει μπροστά από τον καθρέπτη του μπάνιου και το νυσταγμένο μάτι σου έχει καρφωθεί στην πηγή του άγχους σου. Κοιτάς, αγγίζεις, θλίβεσαι. Για πρώτη φορά σκέφτεσαι πως δεν είσαι και τόσο ωραίος τελικά, ή μάλλον για να σου δώσω μασημένη τροφή σκέψεων, δεν είσαι

τόσο ωραίος όσο πιο παλιά. Αρχικά πιστεύεις πως είναι ιδέα σου, στην συνέχεια νομίζεις πως είναι παροδικό λόγω άγχους -και συνέχεια ψάχνεις να δεις τι είναι αυτό που σε αγχώνει- και πορεύεσαι έτσι μέχρι να ξεκινήσεις στο γραφείο να Googlάρεις για τα αίτια και την θεραπεία της... καράφλας, ή φαλάκρας, το ίδιο κάνει. Και εγώ το έκανα, γι'αυτό και γράφω αυτό το κείμενο. Η μόνη διαφορά με σένα, είναι πως τελικά εγώ τα μαλλιά μου δεν τα έχασα.

Προτού συνεχίσω να σου ξεκαθαρίσω αγαπητέ μου πως δεν υπάρχει καμμία θεραπεία οπότε φύλαξε τα χρήματά σου για κάτι πιο χρήσιμο από μαντζούνια, βιταμίνες, αλοιφές και κολαγόνα. Όπως λέει και μία σοφή παροιμία «το μοναδικό που μπορεί να σταματήσει την τριχόπτωση, είναι το πάτωμα». Εκτός βέβαια εάν έχεις τόσα χρήματα όσα και ο Γούειν Ρούνεϊ ο οποίος κλωνοποίησε τις τρίχες του και ύστερα έκανε εμφύτευση. Εάν λοιπόν δεν σου περισσεύουν πολλές χιλιάδες ευρώ, τότε προχώρα την ζωή σου με υπερηφάνεια γιατί υπάρχουν πολλές λύσεις και πολύ πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθείς.

Πιο σοβαρά; Ναι άλλοι χάνουν τα μαλλιά τους λόγω καρκίνου, οπότε ξεκόλλα.

Λύσεις έγραψα ε; Ναι, μπορεί -ξαναλέω εάν όντως χάνεις τα μαλλιά σου- να μην ξαναβγάλεις τρίχες, αλλά μάλλον πρέπει να σκεφτείς πως έφτασε η ώρα να κάνεις ορισμένες αλλαγές στο λουκ σου. Αφού βλέπεις πως η μοίρα σε αναγκάζει, παρ' το απόφαση επιτέλους. Πιάσε το ξυραφάκι που έχεις στον νιπτήρα και δεν το έχεις χρησιμοποιήσει εδώ και χρόνια γιατί πλέον είσαι μουσάτος (κι ας έχεις αυτό το απεχθές αραιό μούσι που φυτρώνει κατά κύριο λόγο στο προγούλι σου) και ξύρισε το κεφάλι σου. Ναι είναι μεγάλη απόφαση. Αλλά πρέπει να την πάρεις.

Ποιος θέλει στα 30φεύγα του να κυκλοφορεί με ένα μεγαλοπρεπές γυαλιστερό «μπιφτέκι» στο κρανίο του; Μόνο εσύ, που μεγαλώνεις τις τρίχες σου για να καλύπτεις τα κενά σου, νομίζοντας πως κανείς δεν το καταλαβαίνει.

Δεν υπάρχουν θετικά και αρνητικά στην απόφαση αυτή. Απλά πρέπει να το κάνεις εάν θέλεις να πάψεις να μοιάζεις με τον μπάρμπα σου.

ΥΓ. Όχι ότι έχει τίποτα ο μπάρμπας σου. Πάω στοίχημα πως είναι κουλ τύπος σαν και τον δικό μου.

The post Ξύρισε το «μπιφτέκι» ρε φίλε – Γράφει ο Γιώργος Μιχαηλίδης appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα