Ξυλοδαρμός Κουμουτσάκου: Μαρτυρία «καίει» τον Κασιδιάρη

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του τραμπούκικου ξυλοδαρμού του Γιώργου Κουμουτσάκου ύστερα απ’ τα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το «Έθνος της Κυριακής». Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας το γενικό πρόσταγμα στο τάγμα εφόδου που επιτέθηκε στον κ. Κουμουτσάκο φέρεται να είχε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

Πιο

συγκεκριμένα, κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα που έχει συμπεριληφθεί στη δικογραφία για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει ότι άκουσε τον Ηλία Κασιδιάρη να στοχοποιεί τον κ. Κουμουτσάκο και να κηρύσσει επίσης τη λήξη της επίθεσης!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Έθνους», ο αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει ότι είδε τον 24χρονο συλληφθέντα να συνομιλεί με τον Ηλία Κασιδιάρη κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των παμποντιακών σωματείων, αρκετή ώρα πριν την επίθεση στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Ο μάρτυρας φέρεται να ισχυρίστηκε πως άκουσε τον Κασιδιάρη να λέει: «Αφήστε τους άλλους. Πιάστε τον Κουμουτσάκο».

Ισχυρίζεται επίσης πως όταν σημειώθηκε η επίθεση και έστρεψε το βλέμμα του προς τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, τον είδε να φωνάζει προς το μέρος των τραμπούκων που είχαν επιτεθεί στον Γ. Κουμουτσάκο «Λήξις! Λήξις!».

The post Ξυλοδαρμός Κουμουτσάκου: Μαρτυρία «καίει» τον Κασιδιάρη appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα