Ξέσπασε στην Βασιλεία η Ρεάλ, νίκησε η Γιουβεντους την Μάλμε – Όλα τα γκολ [βίντεο]

Η Βασιλεία πλήρωσε τα...σπασμένα της ήττας της Ρεάλ από την Ατλέτικο Μαδριτης καθώς οι Μερένχες φιλοδώρησαν τους Ελβετούς με πέντε γκολ. Η Γιουβεντους νίκησε την Μάλμε στο Τορίνο κι έτσι ο Ολυμπιακός απέκτησε διπλό βαθμολογικό αβαντάζ...

Γιουβέντους - Μάλμε

Η «Μεγάλη Κυρία» δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις στις πρεμιέρες με τους Σοηδούς, ωστόσο με την Μάλμε έκανε το καθήκον

της και έδωσε τον Ολυμπιακό πλεονέκτημα. Πρωταγωνιστής για την Γιουβέντους ήταν ο Κάρλος Τέβες, που με δύο γκολ στο 59' και στο 90' με εκτέλεση φάουλ χάρισε τους τρεις βαθμούς στην πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Οι συνθέσεις:

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (5-3-2): Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ (91' Ρόμουλο), Μαρτίν Κάσερες, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά, Κουαντού Ασαμόα, Πογκμπά, Μαρκίζιο, Τέβες (91' Τζοβίνκο), Γιορέντε (86' Μοράτα).

ΜΑΛΜΕ (5-3-2): Όλσεν, Τίνερχολμ, Γιόχανσον, Χάλστι, Χέλαντερ, Κονατέ, Έρικσον (81' Ράκιπ), Φόρσμπεργκ, Αντού, Τέλιν (73' Κρουν), Ρόσενμπεργκ (53' Μεχμέτι).

Ρεάλ Μαδρίτης - Βασιλεία

Στους Ελβετούς ξέσπασαν οι Μαδριλένοι για την εντός έδρας ήττα του Σαββάτου από την Ατλέτικο Μαδρίτης, με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν... δώρο το πρώτο γκολ της Ρεάλ, με αυτογκόλ κι ύστερα ξεκίνησε ο χορός. Στο 30΄ο Μπέιλ και στο 31' ο Ρονάλντο, 37' Ροντρίγκε έφτασαν το σκορ στο 4-0. Η Βασιλεία μείωσε στο 38' σε 4-1 και από εκεί και έπειτα ο Μπενζεμά στο 79' διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Οι συνθέσεις:

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Νάτσο, Πέπε, Σέρχιο Ράμος (66' Βαράν), Μαρσέλο, Κρόος, Μόντριτς (74' Ιγιαραμέντι), Χάμες Ροντρίγκες, Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (82' Χαβιέρ Ερνάντες).

ΒΑΣΙΛΕΙΑ : Βάλτσικ, Τόλαντ Τζάκα, Σερ, Σαμουέλ (64' Κακιτάνι), Σούχι, Σαφάρι, Ελ Νερί, Φάμπιαν Φράι (83' Ντελγάδο), Ντέρλις Γκονσάλες, Τσούφι, Στρέλερ (73' Εμπολό).

Λίβερπουλ - Λουντογκόρετς

Τα εύκολα, δύσκολα έκανε η Λίβερπουλ στην πρεμιέρα της με την Λυντογκόρετς. Οι «κόκκινοι» προηγήθηκαν στο 82' με τον Μάριο Μπαλοτέλι, όμως η ομάδα από την Βουλγαρία ισοφάρισε τον αγώνα σε 1-1, στο 91° λεπτό με τον Ντάνι Αμπάλο κι εκεί που όλοι είχαν συμβιβαστεί με την ισοπαλία ο διαιτητής έδωσε πέναλτι στη Λίβερπουλ στο 93' και ο Τζέραρντ δεν αστόχησε και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του Μέρσεσαϊντ.

Οι συνθέσεις:

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Μανκίγιο, Λόβρεν, Σακό, Αλμπέρτο Μορένο, Τζέραρντ, Χέντερσον, Λαλάνα (67' Μπορίνι), Κοουτίνιο (68' Λούκας Λέιβα), Στέρλινγκ, Μπαλοτέλι.

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ: Μπόρτζαν, Ζούνιορ Καϊσάρα, Μότσι, Αλεξάνταρ Αλεκσάντροφ, Μίνεφ, Ντιάκοφ (85' Φάμπ[ιο Εσπίνιο), Αντριαναντεναϊρά, Μαρσελίνιο, Μιχαΐλ Αλεκσάντροφ, Μισιτζάν (72' Ντάνι Αμπάλο), Μπέζιακ (86' Γιουνές).

Μονακό - Λεβερκούζεν

Με το δεξί ξεκίνησε η ομάδα του Πριγκιπάτου, ύστερα από την όχι και τόσο καλή εκκίνηση στο πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντιμ έδειξαν σοβαρότητα και με το γκολ του Ζοάο Μουτίνιο στο 61' οι Μονεγάσκοι έκαμψαν την αντίσταση της Λεβερκούζεν.

Οι συνθέσεις:

ΜΟΝΑΚΟ: Σούμπασιτς, Φαμπίνιο, Ρικάρντο Καρβάλιο, Ράτζι, Κουρζαουά, Τουλαλάν, Κοντογκμπιά (94' Ουάλας), Ζοάο Μοουτίνιο, Φερέιρα-Καράσκο (86' Ντιράρ), Οκάμπος (57' Μπερνάρντο Σίλβα), Μπερμπάτοφ.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Γέβντα (65' Ντονάτι), Τοπράκ (71' Ράιναρτς), Σπάχιτς, Μπένις, Λαρς Μπέντερ (76' Ντρμιτς), Γκονσάλο Κάστρο, Τσαλχάνογλου, Μπελαραμπί, Σον Χέουνγκ-Μιν, Κίσλινγκ.

Μπενφίκα - Ζενίτ

Η Μπενφίκα με βασικό τον Ανδρέα Σάμαρη δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Οι Ρώσοι άνοιξαν το σκορ με τον Βραζιλιάνο, Χουλκ στο 5' και στο 22' ο Βίτσελ«κλείδωσε» τη νίκη για τους φιλοξενούμενους που ξεκίνησαν ιδανικά την διοργάνωση.

Οι συνθέσεις:

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ, Μάξι Περέιρα, Λουιζάο, Ζαρντέλ, Ελιζέου, Σάμαρης (74' Αντρέ Αλμέιδα), Ένσο Πέρες, Σάλβιο, Γκαϊτάν, Ταλίσκα (20' Πάουλο Λόπες), Λίμα (74' Ντερλέι).

ΖΕΝΙΤ: Λοντίγκιν, Σμολνίκοβ (46' Ανιουκόβ), Λόμπαρτς, Γκαράι, Κρίσιτο, Χάβι Γκαρθία, Σατόβ, Βιτσέλ, Ντάνι, Χουλκ (85' Αρσάβιν), Ροντόν (76' Μογκιλέβετς).

Ντόρτμουντ - Άρσεναλ

Τι κι αν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πουλήθηκε στην Μπάγερν, μια χαρά κάνει την δουλειά του ο Ιμόμπιλε, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 45'. Στο 48' ο Ομπαμεγιάνγκ ολοκλήρωσε τη νίκη της Μπορούσια επί της Άρσεναλ των πολλών προβλημάτων.

Οι συνθέσεις:

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντενφελερ, Ντουρμ, Σούμποτιτς, Παπασταθόπουλος, Σμέλτσερ (79' Γιόγιτς), Σβεν Μπέντερ, Κελ (46' Γκίντερ), Μχιταριάν, Ομπαμεγιάνγκ, Γκρόσκροϊτς, Ιμόμπιλε (86' Αντριάν Ράμος).

ΑΡΣΕΝΑΛ: Στσέσνι, Μπελερίν, Μέρτεζακερ, Κοσιελνί, Γκιμπς, Αρτέτα (77' Ποντόλσκι), Ράμσεϊ (62' Καθόρλα), Γουίλσιρ, Αλέξις Σάντσες, Μεσούτ Εζίλ (62' Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν), Γουέλμπεκ.

Γαλατάσαραϊ - Άντερλεχτ

Στο τελευταίο παιχνίδι της βραδιάς οι δύο ομάδες, μοιράστηκαν τους βαθμούς, 1-1. Το σκορ άνοιξαν οι Βέλγοι στο 52' με τον Πρατ και ο Γιλμάζ στο 90' ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.

Οι συνθέσεις:

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Σαρί, Καγιά, Σετζού, Αλέξ Τέλες (80' Ταρίκ Τσαμντάλ), Φελίπε Μέλο, Σελτσούκ Ινάν (72' Ουμούτ Μπουλούτ), Τζεμαϊλί, Σνάιντερ, Πάντεβ (57' Μπρούμα), Μπουράκ Γιλμάζ.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Ρουφ, Ναχάρ, Μ'Μπεμπά, Νάιτινκ (23' Ματίας Σουάρες), Ντεσχάχτ, Ντεφούρ, Τίλεμανς, Πρατ (78' Ντεντονκέρ), Κοντέ, Ατσεαμπόνγκ, Μίτροβιτς (66' Κλιέσταν).

The post Ξέσπασε στην Βασιλεία η Ρεάλ, νίκησε η Γιουβεντους την Μάλμε – Όλα τα γκολ [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα