Ο Τζον Τραβόλτα απάντησε διπλωματικά στις φήμες αν είναι γκέι

Ο Τζον Τραβόλτα θέλησε να απαντήσει στις φήμες τον θέλουν να είναι ομοφυλόφιλος ενώ σχολίασε και την μήνυση που του έκανε το 2012 ένας φημολογούμενος πρώην εραστής του μέσω της ιστοσελίδας daily beast.

Ο χολιγουντιανός σταρ έκανε λόγο για την «Αχίλλειο πτέρνα» των ηθοποιών μιλώντας για τα όσα του καταλογίζουν, τονίζοντας πως όλα ξεκινούν απλά από ανθρώπους που ψάχνουν το πως θα βγάλουν εύκολα χρήματα. «Αυτό είναι όλο. Συμβαίνει σε πολλά επίπεδα.

Εξάλλου, δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα για όλες αυτές τις φήμες. Άλλοι στη θέση μου θα ανταπέδιδαν την επίθεση αλλά εγώ έχω αφήσει πίσω μου όλο αυτό το θέμα με τα ΜΜΕ γιατί δεν μπορώ να το ελέγξω».

«Νομίζω ότι για αυτό το λόγο επιμένουν», πρόσθεσε ο Τραβόλτα. Οι φήμες για την σεξουαλική ζωή του Τζον Τραβόλτα κάνουν τον γύρω του κόσμου και του Χόλιγουντ τα τελευταία έξι χρόνια. Παρ' όλα αυτά ο ηθοποιός ανέφερε στην ιστοσελίδα ότι τα «χτυπήματα» έγιναν ακόμα πιο επιθετικά μετά τον θάνατο του 16χρονου γιου του το 2009.

Τότε πολλές αμερικανικές εφημερίδες και ιστοσελίδες είχαν ισχυριστεί ότι το πτώμα του γιου του Τραβόλτα είχε βρεθεί από τον Τζεφ Καθρέιον, τον άντρα που πρόσεχε τα παιδιά της οικογένειας και που σύμφωνα με δημοσιεύματα ήταν επίσης ο εραστής του ηθοποιού! Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούλιο το δικαστήριο έδωσε άδεια στον 64χρονο πιλότο, Ντάγκλας Γκοτέρμπα να μιλάει ανοιχτά για την προσωπική του σχέση με τον ηθοποιό.

Ήδη από το 2012 ο Ντάγκλας είχε μιλήσει για την «ρομαντική» και «μυστική» σχέση του με τον 60χρονο ηθοποιό στο περιοδικό National Enquirer, αποκαλύπτοντας γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τον δεσμό τους, που κράτησε έξι χρόνια. Σύμφωνα με τον πιλότο, οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Φεβρουάριο του 198, όταν ο ίδιος πήγε να ζητήσει δουλειά ως πιλότος στην αεροπορική εταιρεία «Alto»,του ηθοποιού.

Ο Τραβόλτα τον προσέλαβε και μετά από επτά μήνες ταξίδεψαν μαζί στο Μόντερεϊ της Καλιφόρνια, όπου έμειναν στο «Highlands Resort». Εκεί ο ηθοποιός, όπως εξομολογείται ο 64χρονος, ήταν μαζί του πολύ τρυφερός. Έφαγαν ένα ρομαντικό δείπνο, ήπιαν ένα φανταστικό κόκκινο κρασί «Merlot», o ηθοποιός τον φλέρταρε συνέχεια και αργότερα του ζήτησε να πάνε στο δωμάτιό του για ένα μασάζ... Ο Τραβόλτα ήταν αυτός που έκανε το μασάζ στον επί έξι χρόνια σύντροφό του και μετά το μασάζ ήρθε το... σεξ, εξομολογείται ο 64χρονος πιλότος. [Διαβάστε περισσότερα για τους ισχυρισμούς του πιλότου ΕΔΩ]

The post Ο Τζον Τραβόλτα απάντησε διπλωματικά στις φήμες αν είναι γκέι appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα