Ξέσπασε σε κλάματα η Έλντα Πανοπούλου στα Καρντάσιανς!

Καλεσμένη σήμερα στα Καρντάσιανς βρέθηκε η Έλντα Πανοπούλου, μία ηθοποιός αγαπημένη σε πολύ κόσμο, η οποία όμως τα τελευταία χρόνια απέχει από την τηλεόραση. Πλέον, ιδιοκτήτρια της δικής τη σχολής υποκριτικής «Μέλισσα», η ηθοποιός μίλησε για τα κιλά που έχασε, αποκάλυψε τους λόγους που απέχει από την τηλεόραση και αναφέρθηκε στην τηλεόραση και στην εκπομπή που παρουσίαζε 20 χρόνια πριν.

Για τον τρόπο που κατάφερε να χάσει 30 κιλά, η ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε στους παρουσιαστές της εκπομπής: «Άρχισα να περπατάω σα μανιακή! Έτρωγα πάντα βράδυ και

αυτό δεν ήταν καλό. Σιγά- σιγά ενεργοποιήθηκε ο μεταβολισμός μου και έχανα 10 κιλά το χρόνο. Τα κιλά αυτά δεν τα ξαναπήρα ποτέ» και συνέχισε λέγοντας: «Αν δεν άλλαζα τρόπο ζωής δεν θα τα έχανα. Χάρηκα που σταμάτησα να αγοράζω ρούχα από εκεί που ψωνίζει ο Σταρόβας!».

Στην ερώτηση του Γρηγόρη για το πότε ξεκίνησε τις δίαιτες η ίδια απάντησε: «Μετά την εφηβεία ξεκίνησα. Όμως όταν μπήκα στο θέατρο δεν είχα πρόβλημα με τα κιλά γιατί ο κόσμος με αγάπησε έτσι όπως ήμουν!».

Σχετικά με την υποκριτική η Έλντα Πανοπούλου εκμυστηρεύτηκε ότι σαν ηθοποιός δεν είναι πουθενά. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Έχει αλλάξει το κατεστημένο. Αναζητούνται νέοι άνθρωποι. Είναι ζητούμενο πλέον να μπουν νέοι άνθρωποι με χαμηλό κόστος».

Στην ερώτηση των παρουσιαστών για το αν της έχει γίνει πρόταση να επιστρέψει στην τηλεόραση και για το πότε έκανε την τελευταία της εμφάνιση απαντά: «Δεν μου έχει γίνει πρόταση να συμμετάσχω σε κανένα σίριαλ. Ίσως είναι μόδα, άποψη, πείραμα... Το τελευταίο σίριαλ ήταν το 2004 στο «Αν θυμηθείς το όνειρό μου». Από το 2004 έως το 2014 δεν έγινε καμία πρόταση».

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post Ξέσπασε σε κλάματα η Έλντα Πανοπούλου στα Καρντάσιανς! appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
καρντασιανς η ηθοποιος αθηνα ..εχασε 20 κιλα, ελντα πανοπουλου σημερα
Τυχαία Θέματα