Για το «διπλό» ο Ολυμπιακός, για την εκδίκηση ο Παναθηναϊκός

Στο Ηράκλειο της Κρήτης και στη Λεωφόρο συγκεντρώνονται τα βλέμματα για το πρώτο... πιάτο της 20ης αγωνιστικής της Super League, με τον ΟΦΗ να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο «Γεντί Κουλέ» και τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται

την Καλλονή...

Επιμέλεια: Θάνος Δημάτσας

Skoda Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα

Η Ξάνθη και ο ΠΑΣ Γιάννινα σπάνε το... ρόδι για την 20η αγωνιστική της Super League. Οι Ακρίτες φιλοξενούν τους Γιαννιώτες, τους οποίους και δεν έχουν κερδίσει ποτέ στην ακριτική πόλη. Ο ΠΑΣ Γιάννινα στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις έχουν φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης και τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές αναδείχθηκαν ισόπαλες.

Φέτος η Skoda τα πηγαίνει εξαιρετικά εντός έδρας έχει κερδίσει τους «μεγάλους», ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, πλην Ολυμπιακού και στα Πηγάδια έχουν μόνο μια ήττα, αυτή από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Το 2015, οι δύο ομάδες δεν έχουν κάνει καλό ξεκίνημα. Από την μια πλευρά, η Ξάνθη σε τέσσερις αγώνες, στο νέο έτος έχει μια ήττα και τρεις ισοπαλίες. Στην αντίπερα όχθη ο ΠΑΣ Γιάννινα σε τέσσερις αγώνες έχει ισάριθμες ισοπαλίες.

Βέροια – Κέρκυρα

Το εμπόδιο της Κέρκυρας θέλει να ξεπεράσει η Βέροια για να συνεχίσει την ανοδική της πορεία. Οι «μπλαουγκράνα» του Βορρά βρίσκονται στην 6η θέση και υπολείπονται έναν βαθμό από την 5η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ Ευρώπης. Η Κέρκυρα, από την άλλη πλευρά είναι στην 12η θέση με 22 βαθμούς και μάλλον εκεί θα μείνει, καθώς στα παιχνίδια με την Βέροια δεν έχει κερδίσει ποτέ και η Βέροια είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη.

Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος

Την... επανάσταση του ψάχνει να κάνει ο Πανιώνιος στην Τρίπολη, κόντρα στον Αστέρα που δεν έχει κερδίσει ποτέ. Οι «κυανέρυθροι», πήραν μια ψυχολογική ώθηση στο παιχνίδι του Κυπέλλου με την Βέροια και στην ανατροπή του ματς στο δεύτερο ημίχρονο, όμως στο πρωτάθλημα δεν τα πηγαίνουν πολύ καλά. Κάθε άλλο. Έχουν να κερδίσουν από τις 14 του Δεκέμβρη στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται σε τροχιά Ευρώπης και θέλει να διατηρηθεί, μέχρι τέλους.

Πανθρακικός – Λεβαδειακός

Τρεις νίκες έχει ο Λεβαδειακός στην Θράκη και άλλες τρεις ήττες από τον Πανθρακικό. Οι «πράσινοι» της Θράκης έχουν να ηττηθούν από τις 14/12 στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ενώ οι «πράσινοι» της Βοιωτίας από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, εξίσου, από τις 14/01/2015.

Παναθηναϊκός – Καλλονή

Ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη, αλλά και να εκδικηθεί την Καλλονή, μετά την ήττα στον πρώτο γύρο. Η Καλλονή, από την άλλη πλευρά μόνο... καλλονή δεν είναι καθώς από τις 9 Νοεμβρίου και έπειτα έχει μόνο ήττες και ισοπαλίες. Οι «πράσινοι» εντός έδρας έχουν μόνο μια ήττα στην έδρα τους από τον ΟΦΗ στις 19/10/2014, έκτοτε μόνο νίκες και τίποτα άλλο.

ΟΦΗ – Ολυμπιακός

Το διπλό ψάχνει να κάνει ο Ολυμπιακός στον ΟΦΗ, οποίος ζει με... μηχανική υποστήριξη. Μεσοβδόμαδα άλωσε την Κομοτηνή για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, κερδίζοντας τον Πανθρακικό με 4-0. Στο πρωτάθλημα ο ΟΦΗ έχει μια πρόσφατη νίκη στις 11/01./2015 με την Κέρκυρα, όμως τις αφαιρέθηκαν έξι βαθμοί για χρέη. Ο Ολυμπιακός στην αντίπερα όχθη τρέχει ένα σερί έξι συνεχόμενων νικών.

The post Για το «διπλό» ο Ολυμπιακός, για την εκδίκηση ο Παναθηναϊκός appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα