Ξεκίνησε η δίκη του Πακιστανού – Η κόρη μου δεν θα είναι ποτέ ίδια, είπε η μητέρα της Μυρτούς

Να καταδικαστεί για την βάναυση κακοποίηση της κόρης της θα ζητήσει η μητέρα της Μυρτούς για τον Πακιστανό Αχμέτ Βάκας στην Πάρο.

Η δίκη του Πακιστανού θα συνεχιστεί σήμερα για το περιστατικό που συνετάραξε την χώρα 1,5 χρόνο πριν και έκανε το Πανελλήνιο να στρέψει το βλέμμα του στο 15χρονο κορίτσι. Η δίκη αναμενόταν να ξεκινήσει στις 09:00 στα δικαστήρια της Σύρου με βασικό μάρτυρα την ίδια τη μητέρα της ατυχής κοπέλας, Μαίρη Κοτρώτσου.

Η δίκη συμπέφτει και με την επιστροφή της οικογένειας από την Βοστώνη όπου η 17χρονη σήμερα Μυρτώ νοσηλεύτηκε και υπεβλήθη

σε μία σειρά από χειρουργικές επεμβάσεις.

Έντονα ταλαιπωρημένη και κουρασμένη η μητέρα της Μυρτούς, δήλωσε ότι κατά την παραμονή τους στη Βοστόνη, περίμενε πολλά περισσότερα για τη βελτίωση της υγείας της μικρότερης κόρης της, ωστόσο όπως είπε η ίδια: «Η Μυρτώ δεν είναι πολύ καλά! Περιμέναμε περισσότερα πράγματα, αλλά δεν έγιναν! Το παιδί μου δεν θα ξαναγίνει ποτέ όπως ήταν. Γι' αυτό ζητώ την καταδίκη του, όχι για μένα αλλά για να δικαιωθεί το παιδί μου».

Σήμερα η νεαρή κοπέλα νοσηλεύεται στο Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα. Έχει ήδη εκπονηθεί ένα πλήρες πρόγραμμα αποκατάστασης το οποίο περιλαμβάνει κινησιοθεραπεία, λογοθεραπεία και ένα σύστημα εναλλακτικής επικοινωνίας. Από το πλευρό της δε λείπει ο πατέρας της, Γιάννης Παπαδομιχελάκης ο όποιος μετέβη μαζί της στη Λάρισα, αφού η μητέρα της είχε προγραμματίσει την αναχώρηση της για τη Σύρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα