«Ξέφυγε» ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και είπε την Δούκισσα «πουτ@ν@» on air [βίντεο]

Το βράδυ της Κυριακής η Δούκισσα Νομικού είχε την… τιμητική της, καθώς οι υποψήφιοι του Dancing with the Star μάλλον παραασχολήθηκαν μαζί της. Μετά τον Θανάση Βισκαδουράκη που δεν έλεγε να ξεκολλήσει τα μάτια του από το στήθος της παρουσιάστριας, ήρθε και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης

για να την αποτελειώσει αναφερόμενος στο πρόσωπό της με την διόλου κολακευτική λέξη «πουτ@ν@».

Στο χθεσινό DWTS 5, η Δούκισσα Νομικού και η καθυστέρηση της να ανακοινώσει ποιο ζευγάρι θα αποχωρούσε, μάλλον εκνεύρισε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Η Δούκισσα ετοιμαζόταν να αναγγείλει ποιος θα αποχωρήσει, αλλά το «τραβούσε» λίγο, παρατείνοντας την αγωνία, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, και ο Θεοχάρης δεν άντεξε και είπε ψιθυριστά «Πουτ@ν@…» αλλά δεν υπολόγισε ότι θα ακουστεί από το μικρόφωνο του!

Την στιγμή που η Δούκισσα Νομικού ετοιμαζόταν ν' ανακοινώσει το ζευγάρι που θ' αποχωρούσε, ακούστηκε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης να λέει «πουτ@ν@».

Προφανώς, αναφερόταν στην παρουσιάστρια, η οποία κράταγε σε αγωνία τόσο τους διαγωνιζόμενους όσο και το τηλεοπτικό κοινό και δεν ανακοίνωσε το αποτέλεσμα αμέσως. Ο ηθοποιός κατά την διάρκεια της ανακοίνωσης του αποτελέσματος έδειχνε αγχωμένος.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post «Ξέφυγε» ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και είπε την Δούκισσα «πουτ@ν@» on air [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα