Ξέφυγαν οι Times: Η Αμάλ έκλεψε τον Κλούνεϊ, τώρα θα κλέψει και τα μάρμαρα!

Ιδιαιτέρως ενοχλημένοι φαίνονται να είναι οι Βρετανοί που έχουν βάλει στο στόχαστρο την Αμάλ Αλαμουντίν που θα υποστηρίξει την Ελλάδα στην επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα. Έτσι, για άλλη μία φορά έβγαλαν «χολή» κατά των πάντων λέγοντας πως η δικηγόρος όχι μόνο τους έκλεψε τον περιζήτητο εργένη αλλά θέλει να ΚΛΕΨΕΙ και τα Ελγίνεια μάρμαρα.

Με αφορμή την επίσκεψη της δικηγόρου στην χώρα μας στις 13 Οκτωβρίου όπου θα έρθει για να συζητήσει την επιστροφή των μαρμάρων, οι Times

του Λονδίνου έκαναν ένα αφιέρωμα που φέρει τον τίτλο: «Η κυρία Κλούνεϊ ρίχνεται στη μάχη για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα». «Δεν φτάνει που έκλεψε τον πιο περιζήτητο εργένη, τώρα φαίνεται πως η κυρία Κλούνεϊ κοιτά πώς θα κλέψει και τα πιο περιζήτητα μάρμαρα του κόσμου. Ή να τα επιστρέψει -ανάλογα με το τι άποψη έχετε επί του θέματος» αναφέρει το δημοσίευμα.

Η γνωστή δικηγόρος και ακτιβίστρια λιβανο-βρετανικής καταγωγής Αμάλ Αλαμουντίν θα καταφθάσει στην Ελλάδα το βράδυ της 13ης Οκτωβρίου, με στόχο να συμβουλεύσει την ελληνική κυβέρνηση για το πώς θα διεκδικήσει πίσω τα μάρμαρα που της ανήκουν, λίγους μόλις μήνες αφότου ο σύζυγός της (πλέον) είχε ταχθεί ανοιχτά υπέρ της επιστροφής των μαρμάρων στη χώρα μας. Μάλιστα, αναφέρεται πως θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Η τοποθέτηση του Τζορτζ Κλούνεϊ για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα είχε προκαλέσει την οργή πολλών θαυμαστών του, υπουργών και λοιπών αξιωματούχων και ίσως η ενασχόληση της Αμάλ Αλαμουντίν με το θέμα, είναι ένας εύκολος τρόπος να ξεφύγει ο ίδιος.

Επιπλέον, το δημοσίευμα των Times αναφέρει: «Μόλις μια εβδομάδα μετά το γάμο της με τον Τζόρτζ Κλούνεϊ, η Αμάλ Αλαμουντίν παίρνει την προσοχή της από τον άντρα που μοιάζει με Έλληνας θεός, για να τη στρέψει στα περίφημα μάρμαρα». Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι στο εν λόγω δημοσίευμα τα μάρμαρα του Παρθενώνα φέρεται πως «πάρθηκαν» από τον λόρδο Έλγιν και όχι πως «εκλάπησαν».

The post Ξέφυγαν οι Times: Η Αμάλ έκλεψε τον Κλούνεϊ, τώρα θα κλέψει και τα μάρμαρα! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα