Ξεφορτώσου μια για πάντα τον πρώην της με 5 απλές κινήσεις

Πρώην. Το αιώνιο πρόβλημα που σε κάνει να χάνεις τον ύπνο σου. Αν η κοπέλα σου ανήκει στη σφαίρα των… Σουηδέζων που επιμένει να βλέπει και να κάνει παρέα με τον πρώην της, τότε σίγουρα έχεις έναν τεράστιο εχθρό να αντιμετωπίσεις ακόμα κι αν εκείνη δεν θα το παραδεχτεί ποτέ.

Οι αναμνήσεις, η συνήθεια και το συναισθηματικό δέσιμο που έχουν μεταξύ τους δεν πρόκειται να αλλάξει κι εσύ μένεις να παλεύεις με τις ανασφάλειες και το φόβο πως θα γυρίσει σ’ αυτόν. Δε θέλουμε να σε τρομάξουμε αλλά όσο αθώα και να σου παρουσιάζει τα πράγματα δυο άνθρωποι που έχουν μοιραστεί το ίσιο κρεβάτι

δύσκολα μπορούν να μείνουν φίλοι. Ή στην καλύτερη περίπτωση, δύσκολα ο ένας απ’ τους δύο θα πάψει να διεκδικεί, φανερά ή μυστικά, τον άλλο.

Γι’ αυτό λοιπόν, φρόντισε να προστατέψεις τη σχέση σου και να ξεφορτωθείς τον νούμερο ένα εχθρό σου, χωρίς να πέσεις στα μάτια της. Πώς θα γίνει αυτό; Ακλουθώντας τα πέντε απλά βήματα που ακολουθούν.

Μη δείχνεις πως νιώθεις ότι απειλείσαι

Όσο και να νιώθει πως την κολακεύει η ανησυχία σου μήπως τη χάσεις, σε καμία γυναίκα δεν αρέσει ένας ανασφαλής άντρας. Με τις συνεχείς ζήλειες, γκρίνιες και παράπονα το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τη φέρεις περισσότερο κοντά του καθώς θα νιώθει πως μαζί του έχει να αντιμετωπίσει έναν κοινό «εχθρό»: Εσένα.

Κάν’ τη να νιώσει πως σέβεσαι την αγάπη της για εκείνον

Όσο δύσκολο και να είναι για σένα να φέρνεις στο μυαλό σου πως κάποτε εκείνη υπήρξε δική του αγαπημένη, οφείλεις να σεβαστείς το παρελθόν της μαζί του. Σταμάτα να την κρίνεις για το γεγονός πως έχει κρατήσει επαφές μαζί του και δώσ’ της να καταλάβει πως δεν είσαι από τους τύπους που ζηλεύουν το παρελθόν της. Καλώς ή κακώς ο άνθρωπος αυτός υπήρξε στη ζωή (και το κρεβάτι της) και δεν μπορείς εσύ να τον διαγράψεις.

Μην την αφήσεις να πιστέψει πως νιώθεις υποδεέστερός του

Ξέρεις ποιος είναι ο χειρότερος πρώην; Ο έξυπνος. Σταμάτα λοιπόν να νιώθεις πως απειλείσαι λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης και δώσε σημασία στον τρόπο με τον οποίο θα χειριστείς το θέμα. Ακόμα κι αν εκείνος είναι πιο όμορφος, πιο σωματώδης και έχει μεγαλύτερη πέραση στις γυναίκες από σένα, προφανώς δεν κατάφερε να την κρατήσει. Μια γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της προτιμά να έχει δίπλα της έναν άντρα που της παρέχει ασφάλεια και την κάνει να νιώθει σίγουρη στο πλευρό του, παρά κάποιον που το μόνο που έχει να της προσφέρει είναι τα… κάλλη του.

Γνώρισε τον

Και κάπου εδώ αρχίζεις τις φωνές. Εντάξει, καταλαβαίνω πως αυτό δεν περνάει απ’ το μυαλό σου ούτε σαν ιδέα, αλλά πριν το απορρίψεις σκέψου τι μπορείς να πετύχεις έχοντας τον από κοντά. Τι λέγανε άλλωστε οι παλιοί; «Έχε τους φίλους κοντά σου και τους εχθρούς σου ακόμα πιο κοντά». Έτσι, χωρίς καν να το καταλάβουν η παρουσία σου θα είναι συνεχώς ανάμεσά τους ακόμα και όταν λείπεις. Του υπενθυμίζεις την ύπαρξή σου και τον κάνεις να νιώθει «λιγότερος» από εσένα.

Βρες το ελάττωμά του και κάν’ το δύναμη σου

Είναι το τελευταίο σου χαρτί. Μάθε το λόγο που χώρισαν και όλα εκείνα που την ενοχλούσαν πάνω του και κάνε τα ακριβώς αντίθετα. Αν για παράδειγμα χώρισαν επειδή την περιόριζε στις δραστηριότητές της ή επειδή τη ζήλευε πολύ, φρόντισε να την πείσεις πως εσύ δε θα έκανες ποτέ το ίδιο. Προσοχή όμως. Μην συγκρίνεις σε καμία περίπτωση τον εαυτό σου μαζί του.

Και μην ξεχνάς. Είναι μαζί σου, όχι μαζί του. Πράγμα που σημαίνει πως κάτι είδε σε σένα και σε έβαλε στη ζωή της. Πλέον εσύ είσαι αυτός που κοιμάται και ξυπνά μαζί της και ο πρώην είναι εκείνος που μένει πίσω να βλέπει τι έχασε. Παίξε σωστά και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

The post Ξεφορτώσου μια για πάντα τον πρώην της με 5 απλές κινήσεις appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα