Ξεχάστε την GoPro Hero – Έρχεται η Yi, η νέα action camera στη μισή τιμή

12:21 3/3/2015 - Πηγή: KoolNews

Κι ενώ πιστεύαμε πως τίποτα δε θα μπορούσε να ξεπεράσει την δυναμική κάμερα GoPro Hero, η αγορά της Κίνας έρχεται αντιμέτωπη με τη νέα κάμερα – φαινόμενο Yi, η οποία φέρει την υπογραφή της εταιρείας Xiaomi και… κάνει θραύση.

Η νέα Yi διαθέτει κάμερα 16 megapixel και χαρίζει 60 λήψεις το δευτερόλεπτο, την ίδια ώρα που οι αντίστοιχες λήψεις τις GoPro Hero

δεν ξεπερνούν τις 30 η κάμερά της μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες megapixel με ρυθμό 5 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Επιπλέον, διαθέτει ευρυγώνιο φακό 155°, αποθηκευτικό χώρο 64GB, ενσωματωμένη κεραία WiFi και προσφέρει τη δυνατότητα λήψης Full HD video 1080p / 60fps, ενώ ζυγίζει μόλις 72 γραμμάρια και αντέχει σε βάθος 40 μέτρων. Από την άλλη μεριά, GoPro Hero έχει αποθηκευτικό χώρο 32GB, δυνατότητα λήψης 1080p / 30fps και είναι ελαφρώς βαρύτερη, καθώς ζυγίζει 111 γραμμάρια.

Η τιμή της ανέρχεται στα 52 ευρώ και παρότι προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο στην Κίνα, η εταιρεία ετοιμάζεται να την κυκλοφορήσει και στην Αμερική, με την GoPro Hero, η οποία κοστίζει 105 ευρώ, να βλέπει τον θρόνο της να… τρίζει. Η εταιρεία Xiaomi σχεδιάζει να λανσάρει τα προϊόντα της και στην αμερικανική αγορά ανοίγοντας ένα online shop με σκοπό να τα προωθήσει και εκτός Κίνας.

The post Ξεχάστε την GoPro Hero – Έρχεται η Yi, η νέα action camera στη μισή τιμή appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα