Ποιοι βρίσκονται πίσω από τη δημοσκόπηση μαϊμού που υποστηρίζει ότι το 52% των Ελλήνων θέλει δραχμή

12:21 3/3/2015 - Πηγή: KoolNews

Τις τελευταίες ημέρες σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης διακινείται μια δημοσκόπηση που μεταξύ άλλων περίεργων υποστηρίζει ότι το 52% των Ελλήνων επιθυμεί να γυρίσει στο εθνικό του νόμισμα, έναντι μόλις του 32% που θέλει να παραμείνει στο ευρώ.

Η εταιρεία που έχει πραγματοποιήσει αυτή τη δημοσκόπηση είναι η WIN

Gallup International που δεν έχει καμία σχέση με τη γνωστή παγκοσμίου κύρους αμερικανική εταιρεία Gallup. Ανεξαρτήτως όμως αυτού, η δημοσκόπηση κυκλοφορεί και συζητείται σε ευρωπαϊκούς κύκλους και γραφεία τόσο στις Βρυξέλλες όσο και σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο το κλίμα σε βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Όπως μάλιστα σημείωσε ο γνωστός δημοσκόπος Στράτος Φαναράς της Metron Analysis σε ανάρτησή του στο Facebook η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική καθώς σε όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις ο αριθμός αυτών που τάσσονται υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ ξεπερνά το 80%.

Σε ότι αφορά τα συμφέροντα που κρύβονται από μια τόσο εξόφθαλμη προπαγάνδα οι απόψεις διίστανται καθώς αρκετοί υποστηρίζουν ότι πρόκειται για στημένη προσπάθεια δημιουργίας κλίματος στην ευρωπαϊκή κοινή γνώμη προκειμένου να προετοιμάζεται το ενδεχόμενο ελληνικού grexit.

Η δημοσκόπηση περιλαμβάνει συνολικά 4 ερωτήματα: Εκτός από αυτό που αναφέρεται στην επιστροφή στα εθνικά νομίσματα, οι πολίτες 13 χωρών ερωτώνται αν τους τελευταίους 12 μήνες αισθάνονται πιο κοντά ή πιο μακρυά από την Ευρώπη, ποιος ευθύνεται κατά την άποψή τους για τη σημερινή οικονομική κρίση και -το κερασάκι- τι θα ψήφιζαν αν σήμερα γινόταν δημοψήφισμα με το ερώτημα αν το Αφγανιστάν θα έπρεπε να παραμείνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης

The post Ποιοι βρίσκονται πίσω από τη δημοσκόπηση μαϊμού που υποστηρίζει ότι το 52% των Ελλήνων θέλει δραχμή appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα