Βροχές και καταιγίδες κατεβαίνουν από το Βορρά

Αλλάζει σταδιακά από το πρωί της Κυριακής ο καιρός, με βροχές και καταιγίδες και πτώση της θερκοκρασίας από το Βορρά, που σταδιακά θα επεκταθεί προς το Νότο. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι και τοπικά θα φτάνουν ακόμη και τα 7 μποφόρ.

Αττική

Αρχικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι έως και 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη

Λίγες

νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν με πιθανότητα βροχών και καταιγίδων στα ορεινά, Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι - βορειοδυτικοί που ενδέχεται πρόσκαιρα να φτάσουν ακόμη και τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 33 βαθμούς.

Μακεδονία, Θράκη

Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία. Βελτίωση το βράδυ από τα Δυτικά. Οι άνεμοι στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί έως και 6 μποφόρ. Στην κεντρική Μακεδονία πιθανώς να φτάσουν πρόσκαιρα και τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς και στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 4 έως 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιουνίου, δυτική Ελλάδα

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί, βορειοδυτικοί που θα φτάσουν τα 7 μπορόφ στο Ιόνιο. Η θερμοκρασία από 22 έως 34 βαθμούς, στην Ήπειρο θα είναι 4 έως 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Ελλάδα

Ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, αλλά γρήγορα θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Στα βόρεια αναμένονται βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα στη Θεσσαλία και τις Σποράδες θα είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι θα είναι βορείων διευθύνσεων έως 6 μοφόρ και στα νότια, δυτικοί - βορειοδυτικοί που τοπικά θα φτάσουν τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς.

Κυκλάδες, Κρήτη

Ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί - βορειοδυτικοί έως και 6 μποφόρ και στη δυτική Κρήτη έως και 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς κελσίου.
Ανατολικό Αιγαίο, Δωδεκάνησα
Καιρός γενικά αίθριος, αλλά στα βόρεια βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι έως και 6 μποφόρ, βόρειοι μεταβαλόμενοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί παό 24 έως 35 βαθμούς.

The post Βροχές και καταιγίδες κατεβαίνουν από το Βορρά appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα