Βρε κορίτσι μου, αφού δεν το σηκώνεις!

Η Κατερίνα Μουτσάτσου μπαίνει και πάλι στη διαδικτυακή ζωή μας. Κακός μπελάς!

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Εντάξει, στο πρώτο σε ψιλοσυμπάθησα, στο δεύτερο με εκνεύρισες, στο τρίτο σε αντιμετώπισα, αλλά στο τέταρτο νομίζω έχω αρχίσει και βαριέμαι.

Βρε Κατερίνα μου, βρε καμάρι μου, τι σε έχει βρει; Δεν είσαι η Μελίνα Μερκούρη. Θυμήσου ούτε εκείνη

κατάφερε να πάρει τα μάρμαρα πίσω, εσύ θα καταφέρεις να κρατήσεις ψηλά το ηθικό της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση;

Με όλη τη συμπάθεια που τρέφω στο πρόσωπό σου, θέλω να σου πω πως κάποιος πρέπει να απομακρύνει κάθε μπουκάλι Chivas που έχει γύρω σου, γιατί έχω αρχίσει και φοβάμαι για σένα. Τη μία δηλώνεις περήφανη Ελληνίδα, την άλλη παίζεις το “Η Λίζα και η άλλη” σε διπλούς ρόλους δικαστή και κατηγορούμενου, την άλλη τρέχεις σε μια παραλία σαν να μην υπάρχει αύριο και τώρα μετατρέπεις την Ευρωπαϊκή Ένωση σε μια πολιτικοποιημένη Siri. Κουράστηκα μάνα μου!

Δεν σου λέω να σταματήσεις να κάνεις αυτό το… Θεάρεστο έργο διάσωσης της δημόσιας εικόνας της Ελλάδας. Πάντως, εγώ σαν δημοσιογράφος και ξενοδόχος παράλληλα, ένας Ευρωπαίος πιο πολύ θα “μασήσει” χορεύοντάς του κάνα συρτάκι (άντε και ένα “my number one” στο τσακίρ κέφι) παρά όταν του πετάς στη μούρη κατηγορίες για ανούσια και εχθρική πολιτική της E.U. απέναντι στην Ελλάδα.

Επίσης, πολύ φιλικά σε ενημερώνω, πως το ύφος “τσίχλα – μπούκλα”, που σου έχει ξεμείνει από το “Cheek to Cheek”, δεν πιάνει όταν μιλάς για την Μέρκελ.

Αυτά από μένα. Φιλικά πάντα.

Υ.Γ. Δεν θέλω να ξαναδώ μανιφέστο σου στο YouTube. Εσύ είσαι που έπαιζες σε ελληνοτουρκικά. Cool baby!

Keywords
Τυχαία Θέματα