Βουγιούκα: «Αν απολυθώ, τίποτα δεν με κρατάει εδώ» δηλώνει η πρωταθλήτρια στην ξιφασκία

«Αν απολυθώ, πραγματικά τίποτα δεν με κρατάει εδώ», δήλωσε η πρωταθλήτρια ξιφασκίας Βάσω Βουγιούκα σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Η πρωταθλήτρια ξιφασκίας πρόσθεσε ότι «είναι πολύ λυπηρό αυτό που πρόκειται να συμβεί, γιατί εμείς οι αθλητές προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό, ανεβάζουμε την Ελλάδα ψηλά και οι πολιτικοί, ως αντάλλαγμα, μας γυρνούν την πλάτη. Και στις πιο φτωχές χώρες οι διακεκριμένοι αθλητές έχουν κάποια προνόμια. Όλοι όμως έχουμε ανάγκη τη δουλειά! Δεν είναι λύση

να απολύεται ο κόσμος. Δεν πιστεύω ότι έτσι θα βγούμε από την κρίση», σχετικά με την απόφαση της κυβέρνησης να συμπεριλάβει στη λίστα με τους 12.500 δημόσιους υπαλλήλους που θα τεθούν, ως το τέλος του μήνα, σε κινητικότητα και τους Έλληνες αθλητές που εργάζονται στο δημόσιο, λόγω των επιτυχιών τους σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

«Όλα αυτά τα χρόνια κάνω τα πάντα για να μη φύγω από την πατρίδα μου, όμως, αν χάσω τη δουλειά μου, αναγκαστικά θα το κάνω. Η ομοσπονδία είναι γνωστό ότι αδυνατεί να με πληρώσει, πριμ για τις επιτυχίες μου δεν έχω πάρει, θα χάσω και τη δουλειά μου, οπότε τι να καθίσω να κάνω;», σχολίασε επίσης η πρωταθλήτρια.

Μάλιστα όταν ερωτήθηκε για το αν είναι διατεθημένη να αγωνιστεί με χρώματα άλλης χώρας - υπενθυμίζουμε ότι είχε τέτοια πρόταση από Τουρκία - η Βουγιούκα είπε: «Δεν μετανιώνω που αρνήθηκα την πρόταση των Τούρκων. Πήρα τη σωστή απόφαση εκείνη τη χρονική περίοδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα