Βομβάρδισαν σπίτι εισαγγελέα στο Χαλάνδρι

Κρατήρα ενός μέτρου στο έδαφος προκάλεσε η ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα στο Χαλάνδρι σε διώροφη μονοκατοικία στην οποία και διαμένει η εισαγγελέας Παρασκευή Καλαϊτζή η οποία είχε εκδικάσει την υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Περικλή Παναγόπουλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν λίγο μετά τις 2 το ξημέρωμα όταν οι κάτοικοι ολόκληρης σχεδόν της περιοχής του Χαλανδρίου αναστατώθηκαν από την ισχυρή έκρηξη.

Οι μαρτυρίες λένε μάλιστα πως ο θόρυβος ήταν τόσο εκκωφαντικός που ακούστηκε και στους παρακείμενους δήμους.

Άγνωστοι είχαν τοποθετήσει έναν εκρηκτικό μηχανισμό στο πάρκινγκ της μονοκατοικίας της εισαγγελέως στο Χαλάνδρι, στην οδο Κουντουριωτών 11. Η έκρηξη σημειώθηκε τελικά στον προαύλιο χώρο της μονοκατοικίας και ήταν τόσο ισχυρή ώστε να γκρεμιστεί η μάντρα, να σπάσουν τα τζάμια των γειτονικών σπιτιών και να δημιουργηθεί ένας κρατήρας ενός μέτρου στο έδαφος. Από το οστικό κύμα μάλιστα δεν γλίτωσαν ούτε τα σταθμευμένα οχήματα.

Η Αστυνομία έφτασε άμεσα στο σημείο και απέκλεισε την περιοχή και το τμήμα πυροτεχνουργών αναζήτησε το ακριβές σημείο της έκρηξης αλλά και τα υπολείμματα από την βόμβα.

Keywords
Τυχαία Θέματα