8+1 τύποι που καταστρέφουν ανδρικές φιλίες!

Πολλά έχουν γραφτεί για την ανδρική φιλία… Σε αντίθεση μεταξύ των αντίστοιχων γυναικείων, οι ανδρικές φιλίες κρατάνε γιατί διακρίνονται από κάποιες σταθερές αξίες που δύσκολα κάποιος τις… πουλάει! Αλλά πάντα υπάρχουν εκείνοι που θα σου αποδείξουν πως δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου!

9. Τα… δανεικά cd

Σίγουρα, από το δημοτικό ακόμη, είχες έναν φίλο που οικειοποιούταν τα πάντα! Από τη μπάλα και τη σβήστρα, μέχρι το «Nevermind» βινύλιο των Nirvana, το

επικό FIFA 2004 και την πρώτη ζακέτα Napapijri που αγόρασες με τα χαρτζιλίκια. Δεν είναι πως είσαι σπαστικός με τα πράγματά σου, αλλά πως αυτός είναι «τσίπις»! Με τον καιρό, είναι λογικό να κουράζεσαι με τη γελοιότητα που τον διακρίνει… Ειδικά αν σου ζητήσει δανεική την γκόμενά σου!

8. Στο κελί 33

Όταν ένας φίλος σε παρασέρνει, παρά τη θέλησή σου, σε πράξεις που μη νόμιμες ή που κινδυνεύει η σωματική σου ακεραιότητα, τότε δεν είναι φίλος. Είναι άλλο να βλέπεις ένα φίλο σου να τρώει ξύλο και να μπεις στον καβγά για να τον σώσεις και άλλο να σε προτρέπει να ξεκινήσεις εσύ έναν καβγά ή να κάνεις μια παράνομη πράξη. Αυτός είναι ένας κακός φίλος. Δεν θα πρέπει να φέρεσαι σαν 5χρονο παιδί, μόνο και μόνο επειδή ένας φίλος σου δεν μεγάλωσε ποτέ!

7. Ο μόνιμος ήρωας της παρέας

Μετά από κάθε ενδιαφέρουσα ιστορία, μετά από κάθε σπουδαίο κατόρθωμα που μοιράζεται κάποιος με την παρέα του, υπάρχει ο… «κλασικός μαλάκας Έλληνας» -που λέει ο Γεωργίου- που θα σκεφτεί με κάποιο τρόπο να στρέψει και πάλι τα φώτα πάνω του. Ή που θα θυμηθεί μια ανάλογη ή καλύτερη ιστορία ή που θα πει ένα δικό του κατόρθωμα… Όλα φανταστικά φυσικά! Ένας κλασικός «πουθενάς» που δανείζεται ιστορίες και κατορθώματα για να τον προσέξουν. Όταν δεν θα είναι εκεί γύρω, όχι απλά δεν θα λείψει από κανέναν, αλλά θα πιείτε και μια γύρα για την απουσία του!

6. Τζαμπατζήδες

Αυτός που ούτε μια φορά δεν προσφέρθηκε να βάλει βενζίνη και ας μην πηγαίνατε πουθενά με το δικό του αυτοκίνητο. Αυτός που δεν έχει κεράσει ούτε μια γύρα σφηνάκια στην παρέα. «Αυτός, ο άνθρωπος αυτός», που τραγουδούσε η μεγάλη Ρίτα, δεν αξίζει τη φιλία σου. Φυσικά, ο τζαμπατζής δεν «μετριέται» μόνο στα λεφτά, θα ήταν άδικο αυτό. Ο τσιγγούνης άνθρωπος, είναι τσιγγούνης και στα συναισθήματα! Προσπαθεί πάντα να καρπωθεί πράγματα αρκεί να μην «ξοδευτεί». Ο κλασικός που δεν προσφέρει τίποτε σε σένα και μόνο επωφελείται από την παρέα σου! Ουστ!

5. Ο… κομπλεξικός

Πολλές φορές στις παρέες κάνουμε καζούρα ο ένας στον άλλον. Υπάρχει, όμως, και εκείνος ο τυπάς που δεν κάνει καζούρα, αλλά το παρατραβάει! Ενώ όλοι οι άλλοι κάνουν πλάκα, εκείνος το «τραβάει από τα μαλλιά» για να πει τη μαλακία του και να προσβάλλει! Και φυσικά, μη έχοντας μέτρο, μπορεί να κάνει κάποιο από τα… «αστεία» του ακόμη και όταν τα πράγματα είναι σοβαρά! Μην τον υπολογίζεις στους φίλους σου και καλό θα είναι να του το δείχνεις!

4. Ο ζηλιάρης

Όταν ένας φίλος νιώθει πως αφιερώνεις παραπάνω χρόνο στην κοπελιά σου και φοβάται πως θα σε χάσει! Αν μάλιστα, θ

Keywords
Τυχαία Θέματα