Βόμβα μεγατόνων στο Australian Open: O «βασιλιάς» είναι γυμνός!

Το 2014 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για τον Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος επέστρεψε στο νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης «σβήνοντας» το αμιγώς προβληματικό 2013.

Το νέο έτος όμως ξεκίνησε με το χειρότερο δυνατό τρόπο για τον 33χρονο Ελβετό, καθώς έγινε «θύμα» της μεγαλύτερης έκπληξης έως τώρα στο Australian Open, χάνοντας με 3-1 (6-4, 7-6, 4-6, 7-6) από τον Ιταλό Αντρέας Σέπι.

Είναι η πρώτη φορά από το 2001 που ο «βασιλιάς» αποτυγχάνει να προκριθεί στον τέταρτο γύρο του μεγάλου τουρνουά της Μελβούρνης, ενώ απέναντι στον Σέπι (νούμερο 6 στον κόσμο) μετρούσε έως σήμερα 10 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, με 21-1 σετ! Ο Φέντερερ πήρε έναν πόντο παραπάνω από τον 30χρονο Ιταλό, αλλά αλλά υπέπεσε σε κάποια εντελώς ασυνήθιστα λάθη (όπως τα εννιά double faults), χάνοντας και το δεύτερο tie-break στην προσπάθεια του για ολική επαναφορά μετά το 0-2.

«Ηταν απλώς μια κακή μέρα. Μακάρι να είχα παίξει καλύτερα, είχα τις ευκαιρίες να επιστρέψω, αλλά δεν τις αξιοποίησα», δήλωσε ο κάτοχος 17 γκραν σλαμ, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έφτασε τις 1000 νίκες στην καριέρα του και αφίχθη στην Αυστραλία ως το δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου (πίσω από τον Νόβακ Τζόκοβιτς) στα διεθνή γραφεία στοιχημάτων.

The post Βόμβα μεγατόνων στο Australian Open: O «βασιλιάς» είναι γυμνός! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα