Επώνυμες στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας

Σύνηθες φαινόμενο στο χώρο του θεάματος και της σόουμπιζ είναι οι πολύ αδύνατες επώνυμες, που προσέχουν και την παραμικρή θερμίδα. Μάλιστα, αυτό εγκυμονεί πολλούς κινδύνους αφού δεν είναι λίγες οι celebrities που φτάνουν στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας.

Στην εγχώρια σκηνή, ο όρος «νευρική ανορεξία» έχει γίνει αρκετά γνωστός σε ηθοποιούς, μοντέλα και παρουσιάστριες που έχουν παραδεχτεί ότι βρέθηκαν αντιμέτωπες με την εν λόγω νόσο. Υπάρχουν, όμως, και οι περιπτώσεις που οι ίδιες

δεν αποκαλύπτουν τίποτα αλλά οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

Οι τελευταίες φωτογραφίες της Τζένης Θεωνά σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως, αφού εμφανίστηκε πιο αδύνατη από ποτέ. Η ηθοποιός, μάλιστα, ενοχλημένη ανέφερε σε συνέντευξη της: «Νευρική ναι, ανορεξία όχι! Μέχρι στιγμής δίνω μάχη μόνο με το "νευρική". Με την ανορεξία καθόλου. Κουράστηκα, αγχώθηκα, πέρασα μια δύσκολη περίοδο. Κατανάλωσα πολλή ενέργεια και πολλές θερμίδες στο Rocky Horror Show. Είχε πολύ χορό, κίνηση, ανεβοκατέβασμα σκάλας... Ευτυχώς τώρα έχω αρχίσει να παίρνω μου. Με την παράσταση έχασα οχτώ κιλά - σημαντική απώλεια για το δικό μου βάρος».

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Θωμαή Απέργη Άβα Γαλανοπούλου Τζέσικα Σίμσον Η Ρούλα Κορομηλά με καλούς φίλους Τζένη Θεωνά

Και η εμφάνιση της Άβας Γαλανοπούλου είχε σχολιαστεί στην εκπομπή «Καρντάσιανς». Η ταλαντούχος ηθοποιός δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό της εαυτό... Όπως η ίδια αποκάλυψε πέρασε και περνά μια δύσκολη φάση, κάτι που την οδήγησε στο να χάσει πολλά κιλά και να ζυγίζει πλέον μόλις 48! «Κάτι με στεναχώρησε. Έχασα πολλά κιλά. Κάτι και κάποιος με στεναχώρησε πολύ, την πάτησα που λένε. Αλλά όλοι την πατάμε, δεν είναι ότι συνέβη μόνο σε μένα. Όταν ήρθα εδώ τον Μάρτιο ήμουν 55, τώρα είμαι 48. Το έψαξα για νευρική ανορεξία. Αλλά όχι, εντάξει, παίρνω βιταμίνες, πάω σε γιατρό».

Φήμες ότι πάσχει από νευρική ανορεξία υπάρχουν και για την Θωμαή Απέργη. Η τραγουδίστρια, που μας είχε συνηθίσει με το καμπυλωτό της κορμί, εμφανίζεται ολοένα και περισσότερο αδύνατη με αποτέλεσμα οι εικόνες της να σοκάρουν και να φέρνουν στο μυαλό «καχεκτικά» μοντέλα.

Και η Ρούλα Κορομηλά φαίνεται ότι έχει αδυνατίσει επικίνδυνα. Η ίδια υποστηρίζει ότι το έχει ρίξει στην εντατική γυμναστική και ακολουθεί υγιεινή διατροφή και, παρά τα όσα ακούγονται αλλά και όσα της λένε οι δικοί της άνθρωποι, η ίδια συνεχίζει απτόητη αυτό το πρόγραμμα και εξακολουθεί να ανεβάζει φωτογραφίες με την αδυνατισμένη σιλουέτα της.

Την έχουμε δει να εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο σώμα της, αλλά και να παίρνει πολλά κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, τα οποία δύσκολα κατάφερε να ξεφορτωθεί. Η νέα εικόνα της Τζέσικα Σίμσον, όμως, είναι η πιο σοκαριστική. Η ηθοποιός έχει αποκτήσει πλέον ένα skinny σώμα, που δεν θυμίζει σε τίποτα την παλιά καλή Τζέσικα!

The post Επώνυμες στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα