Βόμβα Λεβέντη: Ο Καραμανλής μπορεί να βγάλει τους ΑΝΕΛ απ’ την Κυβέρνηση

Βόμβες Βασίλη Λεβέντη για κυβέρνηση συνεργασίας, Πάνο Καμμένο και Κώστα Καραμανλή. Ο κ. Καμμένος μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και είπε νέο «όχι» σε κυβερνητική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και στήριξη της κυβέρνησης.

«Αν κάνω

τη βλακώδη συναλλαγή και δώσω ψήφο στον κύριο Τσίπρα, θα έχω καταρρακώσει τα οράματα της νεολαίας που μας ψήφισε» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και συμπλήρωσε: «Ο λαός και η νεολαία θέλουν κυβέρνηση συνεργασίας».

Ο κ. Λεβέντης τόνισε επίσης ότι μια τέτοια κυβέρνηση έχει νόημα αν συμμετάσχουν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και η Ένωση Κεντρώων, γιατί «το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι δεν είναι σοβαρά κόμματα και βρίζουν μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ».

Για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι θα προτιμούσε να βγει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, γιατί ο Κώστας Καραμανλής που τον στηρίζει και διατηρεί δίαυλο επικοινωνίας με τον Πάνο Καμμένο ευνοεί μια κυβέρνηση συνεργασίας στην οποία θα συμμετάσχει η ΝΔ του κυρίου Μεϊμαράκη.

Ο κ. Λεβέντης είπε ότι δεν επιθυμεί την εκλογή Μητσοτάκη γιατί έχει την στήριξη του Άδωνι Γεωργιάδη και του Μάκη Βορίδη, τους οποίους χαρακτήρισε «ακροδεξιά βαρίδια».

Το καλύτερο ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων το κράταγε για το τέλος. Όπως τόνισε αν ο Κώστας Καραμανλής πει στον Πάνο Καμμένο να βγει από την κυβέρνηση για να διευκολύνει τις εξελίξεις και να μπει στην κυβέρνηση η ΝΔ, εκείνος θα το πράξει.

The post Βόμβα Λεβέντη: Ο Καραμανλής μπορεί να βγάλει τους ΑΝΕΛ απ’ την Κυβέρνηση appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα