Βίντεο-σοκ από την Μινεάπολη: Διαδήλωναν για το Φέργκιουσον και τους πάτησε αυτοκίνητο!

Άλλη μία νύχτα έντασης, επεισοδίων και συγκρούσεων αστυνομίας και διαδηλωτών έζησε το Φέργκιουσον στο Μιζούρι με τις δυνάμεις της Εθνοφυλακής να έχουν αναπτυχθεί στην αμερικανική πόλη.

Η απαλλαγή από τις κατηγορίες του λευκού αστυνομικού που πυροβόλησε θανάσιμα τον 18χρονο αφροαμερικανό Μάικλ Μπράουν προκάλεσε την οργή του κόσμου όχι μόνο στο Φέργκιουσον αλλά και σε άλλες πόλεις των ΗΠΑ. Μέσα στη νύχτα

σημειώθηκαν εκ νέου έκτροπα καθώς οι διαδηλώσεις έχουν χάσει κάθε έλεγχο.

Χαρακτηριστικό του χάους που επικρατεί είναι ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και δείχνει ένα αυτοκίνητο στην Μινεάπολη, όπου οι πολίτες διαδήλωναν για το Φέργκιουσον, να περνά με αυξημένη ταχύτητα ανάμεσα από τους διαδηλωτές χωρίς να σταματά και να παρασύρει μία γυναίκα.

Το βίντεο προκαλεί σοκ ενώ η γυναίκα ευτυχώς τραυματίστηκε μόνο στο πόδι της. Οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να φωνάζουν στον οδηγό ο οποίος αρχικά σταμάτησε ωστόσο στη συνέχεια προσπάθησε να φύγει. Λίγα μέτρα πιο κάτω σταμάτησε και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

1 από 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Βίντεο-σοκ από την Μινεάπολη: Διαδήλωναν για το Φέργκιουσον και τους πάτησε αυτοκίνητο! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα