Βγαλμένη από αναγεννησιακό πίνακα: Η πανέμορφη Γερμανία πριν από τον Β” Παγκόσμιο Πόλεμο [εικόνες]

Παραμυθένια κάστρα, μεγαλοπρεπή κτήρια, δρόμοι άδειοι από αυτοκίνητα: Η Γερμανία πριν από την έλευση του Τρίτου Ράιχ έμοιαζε σαν να είναι βγαλμένη από αναγεννησιακό πίνακα.

Στις αρχές του 1900, υπήρξε τεράστια ανάπτυξη στον βιομηχανικό τομέα με πολλούς μηχανικούς και επιστήμονες να βρίσκονται στη χώρα και να δημιουργούν. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χτιστούν νέα σπίτια, βασισμένα σε μοντέρνα για εκείνη την εποχή σχέδια και να υπάρξει αστικοποίηση.

Η Γερμανία

αναπτύχθηκε, η οικονομία της «άνθισε» και υπήρχε ειρήνη στη χώρα. Ο στρατός της δεν μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος και μεγάλωσε ενώ ο Κάιζερ ήταν πολύ αγαπητός στον κόσμο.

Μετά από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο χάθηκαν όλα. Όμως τώρα, το ξεχασμένο κομμάτι της γερμανικής ιστορίας γίνεται γνωστό σε όλους μέσα από ένα βιβλίο 800 έγχρωμων φωτογραφιών.

«Ο 20ος αιώνας προβλεπόταν ένας από τους καλύτερους για την Γερμανία. Τα προάστια αναπτύχθηκαν και χτίστηκαν νέα οικήματα και δρόμοι στα κέντρα των πόλεων. Η οικονομία άνθισε ενώ η αριστοκράτες και οι στρατιωτικοί είχαν απεριόριστο κοινωνικό κύρος, με το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού να σέβεται τον Κάιζερ», γράφει ο συγγραφέας της εισαγωγής του βιβλίου.

1 από 11 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Βγαλμένη από αναγεννησιακό πίνακα: Η πανέμορφη Γερμανία πριν από τον Β” Παγκόσμιο Πόλεμο [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα