Βελτιωμένος ο Ολυμπιακός, έμεινε στο 1-1 με την Ντιναμό Κιέβου

Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο φιλικό στην Αυστρία με την Ντιναμό Κιέβου ήταν σε καλύτερη κατάσταση, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και έδειξε πως έχει βελτιωθεί σε σχέση με το πρώτο φιλικό...

Ο Μίτσελ, όπως είχαμε προαναγγείλει από το koolnews.gr, προέβη σε αλλαγές στην ενδεκάδα και αυτό γιατί θέλει να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα από όλο το ρόστερ. Ο Ρομπέρτο ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Ελαμπντελαουί, αριστερά ο Λυκογιάννης και στο κέντρο της άμυνας ο Αυλωνίτης

με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο Σιόβας αμυντικό χαφ, στον άξονα ο Κασάμι, και στις πτέρυγες ο Ντοσεβί και ο Φουστέρ. Ο Βέργος ήταν ελαφρώς πιο πίσω από τον Διαμαντάκο.

Ο Ισπανός τεχνικός καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα υπενθύμιζε στους ποδοσφαιριστές του να μην χάνουν τις θέσεις τους ειδικά στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον Σιόβα να ακούει τα περισσότερα παράπονα του Μίτσελ. Ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να αναπτυχθεί από τα πλάγια, ενώ η ομάδα της Ντιναμό αρκετές φορές απείλησε τον Ρομπέρτο, όμως είτε οι προσπάθειες δεν έβρισκαν στόχο, είτε ο Ισπανός πορτιέρο έδιωχνε την μπάλα.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ, τέσσερα λεπτά πριν εκπνεύσει το πρώτο ημίχρονο. Ο Κασάμι εκτέλεσε εξαιρετικά το φάουλ, σημάδεψε τον Αυλωνίτη στο δεύτερο δοκάρι και ο νεαρός αμυντικός με προβολή άνοιξε το σκορ για τους πρωταθλητές.

Στο δεύτερο ημίχρονο η αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού ήταν κακή. Από λάθος άλλωστε ήλθε η ισοφάριση με τον Μποκανί στο 55'. Συγκεκριμένα, ο Μπονγκ έχασε την μπάλα, ο Γιαρμολένκο σέντραρε για τον Μποκανί κι εκείνος με το κεφάλι ισοφάρισε.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα