Βασίλης Αυλωνίτης: Ο βασιλιάς της σούβλας είναι Έλληνας και βρίσκεται στην Κίνα!

19:22 2/9/2013 - Πηγή: KoolNews

Ο Μπίλ Αυλωνίτης γεννήθηκε στην Ελλάδα αλλά σύντομα ακολούθησε το μεταναστευτικό κύμα για Αυστραλία. Κατάφερε μετά από λίγα χρόνια να πάρει υπηκοότητα αλλά και πάλι αποφάσισε να μεταναστεύσει, αυτή το φορά προς την Κίνα. Το επιχειρηματικό του δαιμόνιο τον έκανε να ξεχωρίσει και να διαπρέψει στον τομέα της σούβλας.

Ο θείος Μπίλ (έτσι τον φωνάζουν όσοι τον ξέρουν) έχει ένα εργοστάσιο στην περιοχή Σενζέν. Η «Greek Souvla» από το 1994 παράγει προϊόντα μπάρμπεκιου απασχολώντας Έλληνες, Κύπριους και

Κινέζους μηχανικούς, ενώ τα επαγγελματικά τους προϊόντα πωλούνται και στις πέντε ηπείρους.

Σύμφωνα με το βιογραφικό του στην ιστοσελίδα της εταιρείας, στόχος της εταιρείας του Μπιλ Αυλωνίτη ήταν να κρατήσει ζωντανή την ελληνική παράδοση του ψησίματος, που πέρα από ένας υγιεινός τρόπος μαγειρέματος είναι πάνω απ’ όλα ευκαιρία για κοινωνική συναναστροφή με φίλους και συγγενής να συγκεντρώνονται προκειμένου να κάνουν μπάρμπεκιου.

Μάλιστα ο «θείος Μπίλ» δοκιμάζει προσωπικά κάθε νέο προϊόν της εταιρείας. Απ’ αυτό φαίνεται το πόσο μεράκι και αγάπη έχει για το αντικείμενο με το οποίο ασχολείται.

Keywords
Αναζητήσεις
vassilis avlonitis.viografia.
Τυχαία Θέματα