Βαρέθηκες να «τα χάνεις»; Αντιμετώπισε τη φαλάκρα μια για πάντα

Ευτυχώς το πρότυπο του μακρυμάλλη επαναστάτη έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Ωστόσο, σε κανέναν δεν αρέσει να βλέπει τα μαλλιά του να τον εγκαταλείπουν καθημερινά και στη θέση τους να υπάρχει ο μεγαλύτερος εχθρός της αντρικής αυτοπεποίθησης: Η φαλάκρα.

Αν είσαι ένας από τους «τυχερούς» που βρίσκουν κάθε πρωί τρίχες στο μαξιλάρι τους, σταμάτα την καταστροφολογία, μην πανικοβάλλεσαι και ακολούθησε αυτά τα απλά βήματα για να απαλλαγείς μια για πάντα.

Βρες την αιτία

Όσο και να σου φαίνεται παράξενο ποτέ κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποια είναι η αιτία της φαλάκρας. Αυτό συμβαίνει

γιατί το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται σε πολλούς διαφορετικούς παράγοντες όπως λόγου χάρη η κληρονομικότητα, τα ορμονικά προβλήματα ή η κακή διατροφή. Εντόπισε λοιπόν την αιτία και καταπολέμησε το πρόβλημα μια για πάντα.

Άλλαζε συχνά τα σαμπουάν που χρησιμοποιείς

Όλοι μας, ανεξαρτήτως φύλου πρέπει να αλλάζουμε συχνά τα σαμπουάν που χρησιμοποιούμε για να ανανεώνονται τα συστατικά με τα οποία «θρέφεται» η τρίχα κατά τη διάρκεια του λουσίματος. Κάθε προϊόν έχει τη δική του ιδιαιτερότητα και περιέχει εντελώς διαφορετικά στοιχεία τα οποία είναι χρήσιμα για την ανάπτυξη του τριχωτού της κεφαλής.

Φάε σωστά

Η διατροφή μας επηρεάζει σημαντικά τα μαλλιά και το δέρμα μας. Εντάξτε στο διαιτολόγιό σας το κρέας για πρωτεΐνη, τα θαλασσινά για ψευδάργυρο και χαλκό, τα λαχανικά για φυλλικό οξύ, το ελαιόλαδο για τη βιταμίνη Ε και τα φρούτα για τη βιταμίνη C. Τα γαλακτοκομικά είναι επίσης απαραίτητα καθώς εμπεριέχουν σημαντική ποσότητα βιταμίνης Α που είναι απαραίτητη για το φυσιολογικό κύκλο ζωής των κυττάρων της τρίχας.

Σταμάτα να παίζεις με τα μαλλιά σου

Μπορεί οι γυναίκες να είναι περισσότερο ευάλωτες στη συγκεκριμένη συνήθεια όμως και οι άντρες μπαίνουν συχνά στον πειρασμό να παίζουν με τα μαλλιά τους, πράγμα που ταλαιπωρεί ακόμη περισσότερο μια ήδη εξασθενημένη τρίχα. Δώσε λοιπόν τέλος σε αυτή τη βλαβερή συνήθεια για να μη σου πει αντίο και η τελευταία σου τρίχα.

Με μέτρο τα προϊόντα styling

Ζελέ, λακ, αφροί, κεριά και όλα τα συναφή καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιούνται σε τέτοιες περιπτώσεις. Ωστόσο, επειδή είναι δύσκολο να κυκλοφορεί κανείς με απεριποίητο μαλλί, θα πρέπει απλά να ελαττωθεί η ποσότητα που χρησιμοποιούμε στα συγκεκριμένα προϊόντα. Με μέτρο λοιπόν. Επίσης, μετά το μπάνιο μπορείτε να εφαρμόσετε σε νωπό μαλλί λίγο μετάξι σε υγρή μορφή ή λίγη σιλικόνη για να ενυδατώσετε την τρίχα.

The post Βαρέθηκες να «τα χάνεις»; Αντιμετώπισε τη φαλάκρα μια για πάντα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα