Βάλ’ τους τα γυαλιά!

Τι άγχος και αυτό αν σου πάνε τα γυαλιά μυωπίας και να προσπαθείς να βρεις αφορμή για να πάρεις καινούρια – μπας και ξορκίσεις το κακό. Για αυτό δες κάποιες επιλογές για να ξορκίσεις και εσύ το άγχος αυτό.

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο-Αντωνάτο

Το κακό πάντα με τους σκελετούς των γυαλιών μυωπίας ήταν πως κόστιζαν περίπου όσο και κάποια ακριβά γυαλιά ηλίου αλλά έπρεπε να αγοράσεις και φακούς, οπότε κόστιζαν περισσότερο. Αυτό το κακό πρέπει να φύγει από τη μέση, μιας και δεν μας περισσεύουν για τέτοιου είδους επενδύσεις.

Αν είσαι στιλάτος, λίγο hipster,

λίγο σοβαρός, τέλος πάντων μπορεί να μην περνάς και την πρώτη νιότη σου, το ASOS.com διαθέτει τον παραπάνω σκελετό, μόνο με 27 δολαριάκια.

Σε περίπτωση που δεν θες κάτι σε καφέ όπως το προηγούμενο, υπάρχει και μια άλλη εκδοχή του σε πιο σίγουρα χρώματα. Εξ’ ίσου στιλάτο αλλά λίγο πιο ήσυχο, σου ζητάει 132 δολάρια από το RaenOptics.com.

Τώρα, αν εσύ θες κάτι ακόμα πιο ιδιαίτερο υπάρχει και αυτό το κομψοτέχνημα, από την EyeGoodies με 198 δολάρια (ήθελες μοναδικότητες, πλήρωνε τώρα).

Τέλος, αν το πρόσωπό σου δεν σηκώνει και πολύ την υπερπαραγωγή στο γυαλί, υπάρχει και κάτι πιο κλασικό, ήρεμο και δοκιμασμένο – ίσως αυτό να σε βοηθήσει. Από την Ray-Ban με 130 δολάρια.

Τα τζαμάκια βάλ’ τα με τους βαθμούς σου σε τοπικό οπτικό, να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Διαβάστε ακόμα:

* Οι stars (μας) βάζουν τα γυαλιά

* 10 χρόνια Opening Ceremony

* Η vintage άποψη της Oakley

Keywords
Τυχαία Θέματα