Τυπάρες «κάρφωσαν» τους εαυτούς τους στην αστυνομία για λαθρεμπόριο ναρκωτικών [βίντεο]

Κάτι τέτοιο δεν πρέπει να έχει ξανασυμβεί στην παγκόσμια ιστορία της αστυνομίας. Τουλάχιστον είναι το πρώτο καταγεγραμμένο τέτοιο περιστατικό. Έχουμε ακούσει για τύπους που διαπράττουν ένα έγκλημα και πάνε μετά και παραδίδονται στην αστυνομία, έχουμε ακούσει γι΄αυτούς που συλλαμβάνονται και ομολογούν, αλλά αυτό ποτέ.

Δύο τύποι από το Ανατολικό Αϊντάχο, ο 22χρονος Αγιάλα Ντολιέντε και ο φίλος του Χόλαντ Σουάρντ, είχαν κανονίσει ένα ντιλ, να περάσουν 6-7 κιλά μαριχουάνας που παρέλαβαν στο Λας Βέγκας, για να τα πάνε προς το

Μπόζμαν. Καθώς όμως πήγαιναν προς εκεί που είχαν συμφωνήσει είτε τους έπιασε τιμιότητα είτε δοκίμασαν παραπάνω από όσο θα έπρεπε από το προϊόν τους και ο Αγιάλα τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα του Ρέξμπεργκ για να καρφώσει τον εαυτό του και τον φίλο του.

Μάλιστα όταν ξεκίνησε η κλήση, χαρακτήρισε τους εαυτούς τους ως «οι δύο ηλίθιοι που προσπαθούμε να φέρουμε ναρκωτικά στην πόλη σας» και ζήτησε από το κέντρο να ενημερώσει έναν από τους αστυνομικούς που ήταν γύρω τους με πολιτικά αμάξια, να τους μαζέψει γιατί κρύωνε και ήθελε απλά να ζεσταθεί.

Φυσικά και οι δύο οδηγήθηκαν στο δικαστήριο και ο Αγιάλα έφαγε από 1.5 ως 8 χρόνια φυλακή, ανάλογα με την διαγωγή του, μιας και την ημέρα της δίκης βρέθηκε στο αίμα του, εκτός από μαριχουάνα, κοκαΐνη και οξυκοδόνη. Δώστε ένα βραβείο στον άνθρωπο.

The post Τυπάρες «κάρφωσαν» τους εαυτούς τους στην αστυνομία για λαθρεμπόριο ναρκωτικών [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα