Τσίπρας: Τις δηλώσεις Βενιζέλου τις αντιμετωπιζουμε ως καλαμπούρι όπως όλος ο κόσμος

Σε πανικό αποδίδει ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τρίπρας τις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου περί πολιτικής αλητείας μετά την προτροπή του κ. Τσίπρα προς τους βουλευτές της συγκυβέρνησης να αταψηφίσουν τα επικείμενα νομοσχέδια.«Ο κ. Βενιζέλος

δεν διαστάζει να κατηγορήσει για αποστασία όσους βουλευτές του δεν αντέχουν άλλο να γίνονται δεκανίκια του κυρίου Σαμαρά και να ψηφίζουν τα πιο ακραία και λαοκτόνα μέτρα», σύμφωνα με την συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Αυγή».

Συγκεκριμένα, τονίζει: «Τις δηλώσεις Βενιζέλου τις αντιμετωπίζουμε όπως όλος ο κόσμος. Ως καλαμπούρι που προσπαθεί να κρύψει μια τεράστια αγωνί και αμηχανία. Φαίνεται ότι είναι πιστός στο δόγμα: "Καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση και ο αντιπερισπασμός". Γι'αυτό δεν διστάζει να κακοποιήσει την ιστορία και να κατηγορήσει ακόμη και για αποστασία όσους βουλευτές του δεν αντέχουν άλλο να γίνονται δεκανίκια του κυρίου Σαμαρά και να ψηφίζουν τα πιο ακραία και λαοκτόνα μέτρα.

«Και τα λέει αυτά μέσα στον πανικό του, χωρίς να υπολογίζει ποιανού κυβέρνηση στηρίζει, ποιους συνειρμούς και ποια πρόσωπα έρχονται στο νου, ποιες ιστορικές μνήμες ξυπνούν. Αλλά τα ίδια δεν έκανε με τη λίστα Λαγκάρντ; Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης», καταλήγει ο κ. Τσίπρας.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα