Τρώγοντας μια αράχνη ζωντανή: Η Φερν ΜακΚαν το τερμάτισε στο «I ‘m celebrity» [βίντεο]

«Το επόμενο τι θα είναι; Ποντίκι;», αναρωτήθηκε ένας από τους χρήστες του twitter. «Αυτό δεν είναι διασκεδαστικό, αλλά αηδιαστικό. Πόσο μάλλον όταν το ζώο είναι ζωντανό», ανέφερε ένας άλλος.

Και πώς να μην σοκαριστούν οι τηλεθεατές του βρετανικού ITV, βλέποντας την Φερν ΜακΚαν να τρώει μια μεγάλη αράχνη ζωντανή, για τις ανάγκες του γνωστού ριάλιτι «I'm a Celebrity... Get Me Out of Here!».

Στο τηλεπαιχνίδι συμμετάσχουν μόνο διασημότητες και το concept

είναι να γίνεις «βασιλιάς της ζούγκλας», τρώγοντας όμως ό,τι θα αναγκαζόταν να φάει κάποιος στη ζούγκλα για να μην πεθάνει από πείνα. Το ITV έλαβε 500 επιστολές διαμαρτυρίας και η εταιρία Ofcom που διοργανώνει το παιχνίδι άλλες 553, ωστόσο περίπου 10 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν live τη… φρικιαστική δοκιμασία της πρωταγωνίστριας της σειράς «The Only Way Is Essex».

Με την αηδία –προφανώς- ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της η Φερν ΜακΚαν άντεξε να καταβροχθίσει την αράχνη, αφού προηγουμένως είχε φάει ωμό πέος ταύρου και… ωμά μυαλά αρνιού.

«Μύριζε σαν κατσαρίδα, είχε βρώμικη γεύση, το σώμα της ήταν ευαίσθητο και τα πόδια της αιχμηρά και τραγανά», δήλωσε για το γεύμα της η Βρετανίδα… ηρωίδα

Επρόκειτο για τον τελικό των τελικών του τρέχοντος έτος στο εν λόγω ριάλιτι, αλλά παρά την… αυταπάρνηση που έδειξε η ΜακΚάν περιορίστηκε στην τρίτη θέση! Μεγάλη νικήτρια αναδείχτηκε η τηλε-περσόνα Βίκι Πάτισον, ενώ τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο 22χρονος τραγουδιστής του συγκροτήματος «Union J», Τζορτζ Σέλεϊ.

The post Τρώγοντας μια αράχνη ζωντανή: Η Φερν ΜακΚαν το τερμάτισε στο «I ‘m celebrity» [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα