Τρίτη και… φαρμακερή – 3η ήττα για ΠAO εντός έδρας από τον Ατρόμητο με 2-1 και ανατροπή

Προβάδισμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης πήρε ο Ατρόμητος έναντι του Παναθηναϊκού, του οποίου επικράτησε 2-1 με ανατροπή στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με τον Μπεργκ στο 42΄, αλλά δύο γκολ του Ιγκλέσιας σε διάστημα πέντε λεπτών (60΄, 65΄) σήμαναν την τρίτη φετινή εντός έδρας ήττα τους κι έδωσαν το τρίποντο στην

ομάδα των δυτικών προαστίων, που έφτασε στους 28 βαθμούς και άφησε τον αντίπαλό της στους 24.

Στις άλλες αναμετρήσεις της ημέρας...

ΠΑΣ Γιάννινα-Εργοτέλης 2-0

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα με αντίπαλο τον Εργοτέλη και νίκησε δίκαια με 2-0. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη είχε από την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού και κατέκτησε τους τρεις βαθμούς της νίκης, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τόμας Ντε Βινσέντι που πέτυχε και τα δύο γκολ (11' πεν., 51').

Πλατανιάς-Ξάνθη 3-0

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Πλατανιάς στην έδρα του επί της Ξάνθης με 3-0, στη αυλαία της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Η κρητική ομάδα μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της στην επανάληψη και έφθασε στην κατάκτηση της νίκης και των (πολύτιμων) τριών βαθμών με τα γκολ των Γουνδουλάκη (47' πεν.), Τετέ (65') και Τόρες (71').

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα