«Τρεις μέρες έχουν το παιδί μου στο ψυγείο»: Η σπαρακτική κραυγή του πατέρα της 28χρονης που χάθηκε στην καραμπόλα

Αβάσταχτος είναι ο πόνος για τιν πατέρα της 28χρονης Ιωάννας Γιαννακοπούλου που έχασε τη ζωή της στη φονική καραμπόλα των 35 αυτοκινήτων στο Σχηματάρι, το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο χαροκαμένος γονιός εκτός από τον θρήνο του έχει να αντιμετωπίσει και το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει γίνει νεκροτομή στο παιδί του με αποτέλεσμα να παραμένει έως και σήμερα στο ψυγείο.

«Έχασα το αγγελούδι μου. Κάτι πρέπει να γίνει γιατί θα σκοτωθούν κι άλλοι άνθρωποι. Θα στήσουν κι άλλη καρμανιόλα. Μην τους αφήσετε!», είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Και συνέχισε: «Δεν μας σέβονται

στη ζωή μας, δεν μας σέβονται και στο θάνατο. Την έχουν τρεις ημέρες σε ένα ψυγείο», τόνισε.

Λίγο αργότερα ωστόσο ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών, Νίκος Καρακούκης, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, υποστήριξε ότι ενημερώθηκαν το Σάββατο στις 6 το απόγευμα και η νεκροτομή θα γίνει σήμερα.

«Αδικείται η υπηρεσία διότι με ευαισθησία έχουμε κινητοποιήσει όλο τον μηχανισμό του νεκροτομείου για να γίνει σήμερα η νεκροτομή. Σήμερα Κυριακή θα γίνει η νεκροτομή. Πείτε μου σε ποιο κράτος τέτοια μέρα θα γινόταν νεκροτομή;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

The post «Τρεις μέρες έχουν το παιδί μου στο ψυγείο»: Η σπαρακτική κραυγή του πατέρα της 28χρονης που χάθηκε στην καραμπόλα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα