Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: 13χρονο κορίτσι πέθανε από αναθυμιάσεις δίπλα στην μάνα του

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 13χρονο κορίτσι αφού σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η αιτία θανάτου είναι οι αναθυμιάσεις από το μαγκάλι. Το περιστατικό συνέβη στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης χθες το βράδυ, όταν μάνα και κόρη προσπάθησαν να ζεσταθούν με ένα παραδοσιακό μαγκάλι.Πρόκειται για κορίτσι από τη Σερβία, που διέμενε με την 54χρονη άνεργη μητέρα του. Όπως έγινε γνωστό, στο σπίτι δεν είχαν ρεύμα και χρησιμοποιύσαν για θέρμανση το μαγκάλι. Γύρω στις 10 το βράδυ, η μητέρα λιποθύμησε

και όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της, είδε λιπόθυμη την κόρη της, η οποία, όμως, δεν ανταποκρινόταν στις προσπάθειες ανάνηψης.

Στις 23:10 της Κυριακής η Άμεση Δράση ενημερώθηκε από το ΕΚΑΒ για έκτακτο περιστατικό σε διαμέρισμα στην Ξηροκρήνη. Όταν έφτασαν βρήκαν το κορίτσι χωρίς τις αισθήσεις του και απλά διαπίστωσαν το θάνατό του.

Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής, που εκ πρώτης όψεως, διαπίστωσε ότι ο θάνατος της 13χρονης οφείλεται σε δηλητηρίαση από αέρια. Η 54χρονη μητέρα μέσα στην τραγωδία που βίωσε, συνελήφθη.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα