Τραγωδία στην Πέλλα: Πυροβόλησε τον γείτονα του, νόμιζε ότι τον σκότωσε και αυτοκτόνησε

Τραγικό τέλος είχε το περιστατικό μεταξύ δύο γειτόνων στο χωριό Δάφνη της Πέλλας καθώς η χρόνια προσωπική αντιδικία που είχαν οδήγησε στον θάνατο του ενός και τον τραυματισμό του άλλου.

Ήταν λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι της Τρίτης 19 Αυγούστου όταν ο 78χρονος άνδρας έστησε ενέδρα στον 70χρονο γείτονα του για να τον σκοτώσει με την κυνηγετική του καραμπίνα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα star.gr, όταν ο 70χρονος επέστρεφε με το τρακτέρ του, ο γείτονας εμφανίστηκε μπροστά του και μετά από μία σύντομη λογομαχία τον πυροβόλησε

δύο φορές.

Ο δράστης σοκαρίστηκε όταν ο 70χρονος έπεσε αιμόφυρτος, καθώς τότε συνειδητοποίησε τι είχε κάνει. Στη συνέχεια, σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, έστρεψε το κυνηγετικό όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε. Μόλις οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έφθασαν στο σημείο διαπίστωσαν πως ο 78χρονος ήταν νεκρός ενώ ο 70χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. επιχειρούν να εντοπίσουν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τις ενέργειες του δράστη και αυτόχειρα, λαμβάνοντας καταθέσεις από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον των δύο ανδρών. Αναμένεται να κάνουν το ίδιο με το θύμα της επίθεσης, προκειμένου να εξακριβώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό, καθώς και το παρελθόν της αντιδικίας.

Φωτογραφία Eurokinissi

The post Τραγωδία στην Πέλλα: Πυροβόλησε τον γείτονα του, νόμιζε ότι τον σκότωσε και αυτοκτόνησε appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα