Ακόμα ένα ελληνικό νησί θέλει να αγοράσει ο Σουδάραβας πρίγκιπας: Έχω μεγάλα σχέδια

Λίγες μέρες πριν την αποχώρηση του από την Κρήτη, ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας Αλ Ουαλίντ Μπιν Ταλάλ εξέφρασε ενδιαφέρον για μία ακόμα επένδυση στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα prismanews.gr, από τις πρώτες μέρες που έφθασε στην Κρήτη είπε ότι ενδιαφέρεται για ένα νησί που βρίσκεται κοντά στο Ηράκλειο

της Κρήτης και ρωτούσε συνεχώς για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί προκειμένου να το αποκτήσει. Ο πρίγκιπας ενδιαφέρεται για την Ντία και μάλιστα μίλησε και στην Όλγα Κεφαλογιάννη λέγοντας πως έχει μεγάλα σχέδια για το νησί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αξιωματούχοι του Κατάρ έχουν ήδη εισηγηθεί θετικά για την αξιοποίηση της επένδυσης και υποστηρίζουν ότι, εφόσον μπορέσει να βρεθεί μια φόρμουλα για την Ντία, αυτό θα λειτουργήσει προσθετικά συνολικά για την οικονομία της Κρήτης.

Παράλληλα, υποστηρίζουν ότι όπου επενδύει ο Σαουδάραβας πρίγκιπας, αλλάζει συνολικά ο τουριστικός χάρτης της περιοχής, οπότε η ελληνική κυβέρνηση και ειδικότερα το αρμόδιο υπουργείο Τουρισμού, θα πρέπει να ελέγξουν αν υπάρχει δυνατότητα να προχωρήσει μια τέτοια επένδυση.

The post Ακόμα ένα ελληνικό νησί θέλει να αγοράσει ο Σουδάραβας πρίγκιπας: Έχω μεγάλα σχέδια appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα