Τραγωδία δίχως τέλος στον Άγιο Στέφανο – Μία οικογένεια είχε χάσει κι άλλο παιδί σε τροχαίο

Μόνο σοκ μπορούν να προκαλέσουν οι αποκαλύψεις σχετικά με την τραγωδία από το τροχαίο στον Άγιο Στέφανο όπου έχασαν την ζωή τους τέσσερις 16χρονες κοπέλες και μία 41χρονη, μητέρα μία εκ των εφήβων και οδηγός του οχήματος.

Λόγω του τραγικού θανάτου όλων, είναι δύσκολο για την Αστυνομία να αποσαφηνίσει τα ακριβή αίτια του τροχαίου. Όπως δημοσιεύει το volleynews.gr, σύμφωνα με μαρτυρίες η μητέρα είχε φτάσει αρκετή ώρα πριν φύγουν από το πάρτι ωστόσο οι νεαρές δεν ήταν διατεθειμένες να φύγουν από νωρίς.

Μάλιστα

σύμφωνα με τις πληροφορίες μερικές από αυτές ήταν σε κατάσταση μέθης. Η όλη αψιμαχία που είχε με την κόρη της και σε συνδυασμό με τον τσακωμό που πιθανόν να είχε μέσα στο αυτοκίνητό της την τάραξε. Άλλωστε οι πληροφορίες λένε πως ήταν έγκυος στο πέμπτο παιδί της! Ενώ παράλληλα είχε αφήσει μόνα τους στο σπίτι τα άλλα δύο ανήλικα παιδιά της. Ο άνδρας της έλειπε σε ταξίδι καθώς είναι ναυτικός στο επάγγελμα.

Στην συνέχεια ακολούθησαν όλα όσα γνωρίζουμε με τις πέντε γυναίκες να χάνουν άδοξα τη ζωή τους. Όπως επεσήμανε στο tovima.gr, ο ειδικός πραγματογνώμονας τροχαίων ατυχημάτων κ. Παναγιώτης Μαδιάς, «μία από τις βασικές εκδοχές που εξετάζονται είναι η εκτροπή να οφείλεται σε απότομη κίνηση της 41χρονης οδηγού που θέλησε ίσως να μιλήσει σε κάποια από τα νεαρά κορίτσια που κάθονταν στο πίσω κάθισμα. Κι αυτή η κίνηση προς τα δεξιά του σώματος της για να δει πίσω να παρέσυρε και τα χέρια της που κρατούσαν σφικτά το τιμόνι προς την ίδια κατεύθυνση. Υπάρχει ακόμη κι η περίπτωση η άτυχη οδηγός να είδε κάποιο ζώο στο οδόστρωμα και να άλλαξε απότομα πορεία. Υπάρχει βεβαίως και το ενδεχόμενο να αποσπάσθηκε η προσοχή της λόγω κλήσης σε κινητό τηλέφωνο, κάτι το οποίο ωστόσο μπορεί να διαπιστωθεί από την ανάλυση κλήσεων ή από μαρτυρίες συγγενών».

Η τραγωδία ωστόσο δεν σταματά εκεί. Οι γονείς ενός εκ των κοριτσιών έμειναν μόνοι στην ζωή χτυπημένοι για δεύτερη φορά από την μοίρα, καθώς η 16χρονη είναι το δεύτερο παιδί τους που χάνουν. Ένα αγοράκι 3,5 ετών είχε σκοτωθεί κι εκείνο σε τροχαίο.

Τα θύματα του τροχαίου που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα οδηγήθηκαν στην τελευταία τους κατοικία την Τετάρτη. Στα νεκροταφεία του Αγίου Στεφάνου, του Αμαρουσίου και της Άνοιξης κηδεύτηκαν τα τέσσερα από τα πέντε θύματα. Ένα από τα κορίτσια, θα ταφεί στην Αλβανία απ’ όπου κατάγεται η μητέρα της.

Keywords
Τυχαία Θέματα