Τον απέλυσαν για τα οπίσθια της Κέιτ!

Ήταν γενναία η απόφαση του διευθυντή της ιρλανδικής εφημερίδας Daily Star να δημοσιεύσει τις πικάντικες φωτογραφίες της πριγκίπισσας και την πλήρωσε με την… είσοδο στην ανεργία.

Πολιτικές προεκτάσεις είχε η απόφαση δημοσίευσης των επίμαχων φωτογραφιών –που εκθέτουν το στήθος και τα οπίσθια της βασίλισσας- από τον διευθυντή της Daily Star Ιρλανδίας. Κι αφού όλοι οι Ιρλανδοί καμάρωσαν και… στο χαρτί (γιατί στο διαδίκτυο κυκλοφορούσαν πολύ πριν την έκδοση) τα κάλλη της μέλλουσας βασίλισσας (ο Γουίλιαμ είναι ο διάδοχος του θρόνου) τα ανάκτορα κίνησαν δικαστικές διαδικασίας εναντίον του εντύπου.

Οι ιδιοκτήτες της εφημερίδας, ο βρετανικός όμιλος Norhtern and Shell και η Irish Independent News and Media, έσπευσαν να καταδικάσουν την απόφαση για δημοσίευση των φωτογραφιών στην αμφιλεγόμενη έκδοση του περασμένου Σαββάτου. Ο εκδότης της εφημερίδας ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να απολύσει τον διευθυντή, «μια απόφαση με άμεση ισχύ» και εν αναμονή της εσωτερικής έρευνας σχετικά με το πώς αποκτήθηκαν από την εφημερίδα οι φωτογραφίες, που για πρώτη φορά δημοσιεύτηκαν από το γαλλικό περιοδικό Closer.

Η ανακοίνωση της εφημερίδας για την απόλυση του διευθυντή της, ακολουθεί την αγωγή που κατέθεσε σε δικαστήριο του Παρισιού το πριγκηπικό ζευγάρι. Γουίλιαμ και Κέιτ ζητούν την απαγόρευση της μεταπώλησης ή αναδημοσίευσης των φωτογραφιών, που περιλαμβάνουν «πολύ προσωπικές στιγμές» και δεν έχουν καμία θέση στη δημόσια θέα. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται σήμερα αλλά βέβαια ήδη έχει μεταπωληθεί και αναδημοσιευτεί μεγάλος όγκος φωτογραφιών.

Το πριγκιπικό ζεύγος τρέμει στην ιδέα της μεταπώλησης του sex tape που λέγεται πως έχει στα χέρια της η εκδότρια του Closer ενώ η γυναίκα παπαράτσι που τράβηξε τις φωτογραφίες (κι ενδεχομένως το βίντεο) έγινε ξαφνικά πλούσια αλλά δεν μπορεί να κυκλοφορήσει στη χώρα της για να μην την συλλάβουν. Στη Γαλλία οι νόμοι διασφάλισης της προσωπικής ζωής των διασήμων από τους παπαράτσι είναι πάρα πολύ αυστηροί.

Keywords
Τυχαία Θέματα