Τομ Χανκς καλεί Έμα Γουάτσον! Η νέα πρωταγωνίστρια της ταινίας «Κύκλος»

Τα τελευταία νέα έρχονται από το Χόλιγουντ! Η Έμα Γουότσον θα βρίσκεται στο πλευρό του Τομ Χανκς για τη νέα ταινία «Ο Κύκλος» του Τζέιμς Πόνσολντ, αντικαθιστώντας την μέχρι τώρα πρωταγωνίστρια Αλίσια Βικάντερ. Η ξαφνική αποχώρηση της προαναφερθείσας φαίνεται ότι προέκυψε λόγω της σύγκρουσης της με τους παραγωγούς, με αφορμή τη συμμετοχή της στην

επερχόμενη επιστροφή των ταινιών «Bourne».

Η Έμμα, πάντως, η ηθοποιός που έγινε γνωστή από το ρόλο της Ερμιόνης στο «Χάρι Πότερ», χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από το σκηνοθέτη, Τζέιμς Πόνσολντ, που δηλώνει κατενθουσιασμένος: «Η Έμα Γουότσον είναι μία από τις αγαπημένες μου ηθοποιούς. Το εξαιρετικό ταλέντο της, η ευαισθησία και η βαθιά νοημοσύνη της θα φέρουν μια ηλεκτρική ενέργεια στο φιλμ».

Όσον αφορά στην ταινία; Να σου θυμίσουμε ότι είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ντέιβ Έγκερς και εστιάζει στη ζωή μιας νεαρής κοπέλας, που προσλαμβάνεται από μια εταιρεία κολοσσό του διαδικτύου. Αναλαμβάνει να συγκεντρώσει προσωπικά δεδομένα ηλεκτρονικής μορφής σε ένα παγκόσμιο λειτουργικό σύστημα, στοχεύοντας στην διαμόρφωση μιας διαδικτυακής ταυτότητας για τον καθένα και σε μια νέα εποχή αστικοποίησης και διαφάνειας.

The post Τομ Χανκς καλεί Έμα Γουάτσον! Η νέα πρωταγωνίστρια της ταινίας «Κύκλος» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα