Το πιστεύεις; Τους… Αγγέλους τους «σκοτώνουν» στα 28 τους χρόνια!

Είναι η δουλειά που κάθε γυναίκα ονειρεύεται να κάνει στη ζωή της, έστω και για μία μέρα. Είναι ο Παράδεισος των μοντέλων, ο κόσμος στον οποίο θα ήθελαν να ζουν για πάντα. Ωστόσο το να είσαι Άγγελος της Victoria’s Secret δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Ναι έχει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω σου συνεχώς, οι κοπέλες σε ζηλεύουν και περνάς το περισσότερο διάστημα του χρόνου σε παραμυθένιες παραλίες και κάτω από τον ήλιο, αλλά ξέρεις ότι υπάρχει ημερομηνία λήξης.

Και σύμφωνα με έρευνα του ξένου Τύπου, αυτή η ημερομηνία

λήξης έρχεται κατά μέσο όρο όταν το μοντέλο είναι 28 ετών! Τουλάχιστον έτσι έδειξε άρθρο της Daily Mail, η οποία με αφορμή της φήμες που ακούγονται τον τελευταίο καιρό ότι αποφάσισαν να «κόψουν» τη Μιράντα Κερ, αποφάσισε να δει πότε τα μοντέλα του γνωστού οίκου κρεμάνε τα φτερά τους.

Έχοντας ως δείγμα 8 διάσημα μοντέλα, από τη Τάιρα Μπανκς που έφυγε από τη VS σε ηλικία 32 ετών μέχρι τη Λετίσια Κάστα που αποχώρησε μόλις στα 21 της, οι υπολογισμοί έδειξαν πως όταν ένα κορίτσι της Victoria’s Secret φτάσει στα 28 του, καλά θα κάνει να κοιτάει αλλού για δουλειά. Είπαμε λαμπερός ο κόσμος του modeling, όσο όμως τα φώτα είναι αναμμένα…

Keywords
Τυχαία Θέματα