Το ΠΑΣΟΚ μετακόμισε και έκανε δωρεά τα πράγματα του Γιώργου Παπανδρέου

10:50 5/8/2013 - Πηγή: KoolNews

Ολοκληρώθηκε η μετακόμιση του ΠΑΣΟΚ στα παλιά τους γραφεία, στη Χαριλάου Τρικούπη, από το κτίριο της οδού Ιπποκράτους που είχαν μεταφερθεί τα τελευταία χρόνια, επί ηγεσίας Γιώργου Παπανδρέου. Είχε πολύ καιρό τώρα γίνει γνωστή η απόφαση του κόμματος για την επιστροφή στα παλιά τους λημέρια σε μια προσπάθεια εξοικονόμησης χρημάτων.

Στο όνομα αυτής της οικονομικής δυσκολίας η μετακόμιση έγινε από τους ίδιους τους υπαλλήλους και τα στελέχη του κόμματος, οι οποίοι φορτώθηκαν τα υπάρχοντα

τους και τα κουβάλησαν από το ένα κτίριο στο άλλο, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα Εθνος δεν περισσεύουν χρήματα για μίσθωση μεταφορικών εταιρειών.

Με την εγκατάσταση του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη, όμως κλείνει ένα ακόμη κεφάλαιο και αυτό δεν είναι άλλο από το γυμναστήριο που είχε στήσει στην Ιπποκράτους ο Γιώργος Παπανδρέου!

Η νέα ηγεσία του κόμματος όχι απλά καταργεί αυτή την όαση χαλάρωσης και χλιδής του πρώην προέδου του κόμματος αλλά αποφάσισε να δωρίσει και τα όργανα γυμναστικής του Γιώργου Παπανδρέου στο Εθνικό Ιδρυμα Αποκατάστασης Αναπήρων.

Στο νέο κτίριο λοιπόν του κόμματος, ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, εγκαταστάθηκε στον έκτο όροφο του κτιρίου, στον πέμπτο ο γραμματέας της ΚΠΕ Νίκος Ανδρουλάκης, στον τέταρτο ο γενικός διευθυντής του κόμματος Νίκος Σαλαγιάννης, στον τρίτο ο Κώστας Λαλιώτης, ενώ στον πρώτο ο Δημήτρης Καρύδης με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα