Το Πάσχα των πολιτικών – Που θα πάνε οι αρχηγοί των κομμάτων

15:40 3/5/2013 - Πηγή: KoolNews

Μικρές αποδράσεις ετοιμάζουν οι Έλληνες πολιτικοί αυτές τις ημέρες, για διακοπές και ξεκούραση. Ο Αντώνης Σαμαράς, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα βρίσκεται στην Πύλο, ενώ σε ερώτηση των δημοσιογράφων αν θα επισκεφθεί το Ναύπλιο, ο πρωθυπουργός απάντησε «δεν το γνωρίζω ακόμα».

Ο Αλέξης Τσίπρας θα πάει στη Κρήτη. Ωστόσο πληροφορίες

από το στενό του περιβάλλον αναφέρουν ότι οι διακοπές του θα είναι ολιγοήμερες προκειμένου να μην υπάρξουν αρνητικά σχόλια. Στην άλλη άκρη της Ελλάδας βρίσκεται ήδη ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προτίμησε τη Θεσσαλονίκη και μάλιστα το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής ήταν στο ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου προσευχήθηκε, έψαλε και συμμετείχε στην Ακολουθία των Αγίων Παθών.

Αντίθετα ο Φώτης Κουβέλης θα κάνει Πάσχα στην Αθήνα, καθώς όπως είχε δηλώσει δεν πρόκειται να πάει κάπου. Τέλος, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες το σπίτι του στο χωριό Φραγκάδες Ζαγορίου στο νομό Ιωαννίνων και τη Κυριακή του Πάσχα θα επισκεφθεί το στρατιωτικό φυλάκιο στους Δρυμάδες Πωγωνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα