Το νέο πλοίο «Cosmos» της Olympic Cruises αποτελεί γεγονός!

13:26 7/4/2016 - Πηγή: KoolNews

Η Olympic Cruises (Κ.Γ. Ολυμπιακές Κρουαζιέρες) ανακοίνωσε την ένταξη του νέου ιδιόκτητου πλοίου της, «COSMOS», χωρητικότητας 800 επιβατών, στον στόλο της, που θα δραστηριοποιείται στο χώρο της μονοήμερης κρουαζιέρας, στον Αργοσαρωνικό, εκτελώντας καθημερινούς πλόες στα νησιά Ύδρα, Πόρο και Αίγινα.

Το νέο της πλοίο «COSMOS» πληροί όλες τις σύγχρονες υποδομές του 21ου αιώνα, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες της μονοήμερης κρουαζιέρας. Οι πεντάστερες διεθνείς προδιαγραφές

της παραπάνω εταιρίας και οι υψηλού επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες στους επιβάτες της, μαζί με το έμπειρο Ναυτικό πλήρωμα και το άρτια εκπαιδευμένο Ξενοδοχειακό προσωπικό, ισχυροποιούν τη θέση της στο χώρο της μονοήμερης κρουαζιέρας και ενδυναμώνουν τη συμβολή της στην τουριστική ανάπτυξη και προβολή των νησιών της πατρίδας μας.

Το «COSMOS» με 70μ. μήκος, 10μ. πλάτος και 3μ. βάθος, θα ταξιδεύει με υπηρεσιακή ταχύτητα 16 κόμβων, που το κατατάσσει στα ταχύτερα ημερόπλοια της κατηγορίας.

Η εταιρία στα πλαίσια της δυναμικής αναπτυξιακής πορείας της από το έτος ίδρυσης της το 2013 μέχρι και σήμερα, προχωρά και στην αναμόρφωση της εταιρικής ταυτότητας της. Η Olympic Cruises αποκτά νέο λογότυπο και εταιρική ταυτότητα μετονομαζόμενη σε EVERMORE CRUISES MARITIME COMPANY (ΕΒΕΡΜΟΡ ΚΡΟΥΪΖΕΣ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ).

To νέο λογότυπο, που οι χρωματικές επιλογές ταυτίζονται με το λαμπερό ήλιο της Ελλάδας και το απέραντο γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας, αντικατοπτρίζουν την είσοδό της εταιρίας σε μία νέα εποχή στο χώρο του Θαλάσσιου Τουρισμού.

Εκ μέρους των Evermore Cruises, μας δήλωσαν:

«Η ένταξη του Cosmos στον στόλο μας, μας κάνει πολύ περήφανους, καθώς έρχεται να προσφέρει νέες πολυτελείς και όχι μόνο, υπηρεσίες στους επιβάτες μας. Τα πέντε ειδικά κατασκευασμένα σαλόνια, τα σύγχρονης τεχνολογίας οπτικοακουστικά συστήματα και η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα του είναι μερικά από τα υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά του Cosmos.

Με ειδικά διαμορφωμένο χώρο V.I.P., έτοιμο να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες με τρόπο που μέχρι σήμερα ο ημερήσιος θαλάσσιος τουρισμός δεν έχει γνωρίσει. Οι προσπάθειες μας για προσφορά υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών και η συνολική ανάπτυξη της εταιρίας μας, μας ξεχώρισαν στο χώρο του θαλάσσιου τουρισμού και βραβευτήκαμε το 2015 με το «Certificate of Excellence» από το Διεθνές Ηλεκτρονικό Οίκο Αξιολόγησης Υπηρεσιών, Trip Advisor».

The post Το νέο πλοίο «Cosmos» της Olympic Cruises αποτελεί γεγονός! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα