Το μεγάλο «Γιατί» των θεατών που αιωρείται πάνω από το φινάλε του Game of Thrones

Μπορεί το φινάλε του 4ου κύκλου του Game of Thrones να έχει χαρακτηριστεί από σχεδόν όλους τους φαν του ως το καλύτερο φινάλε κι από τις τέσσερις σεζόν, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο γιατί που διατυπώνεται από τους θεατές και αποτελεί το στοιχείο που αν υπήρχε θα το έκανε ένα από τα καλύτερα επεισόδια όλων των εποχών.

Όλα ξεκίνησαν από μια φωτογραφία που ανάρτησε η Λένα Χίντι «λέγε με Σερσέι σκληρή, σατανική και αδίστακτη», με μια καρδιά σχηματισμένη στην παραλία από

πέτρες (καρδιά=heart, πέτρα=stone), με το μυαλό όσων την είδαν να πήγε στην Lady Stoneheart, την ζομπι-οποιημένη εκδοχή της Κέιτλιν Τάρλι-Σταρκ, η οποία σύμφωνα με το μύθο επιστρέφει για να εκδικηθεί όσους την πρόδωσαν και οδήγησαν τον οίκο των Σταρκ στον αφανισμό και διασκορπισμό.

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν συνέβη ούτε για δευτερόλεπτο και απ΄ό,τι φαίνεται η Χίντι μας τρόλαρε άσχημα, καθώς μπορεί να εξήγησε ότι δεν είχε σκοπό να αφήσει υπονοούμενα και πως η φωτογραφία είναι από παλιά που ήταν πιωμένη και το θεώρησε ωραίο να φτιάξει μια καρδιά από πέτρες, αλλά σε πρόσφατη εμφάνιση της στο τοκ σόου του Τζίμι Κίμελ φορούσε ένα μπλουζάκι που έλεγε «I'm Not Sorry», αφού υπήρξαν πολλοί που την έκραξαν για τη φωτογραφία.

Πάντως, το γιατί θα συνεχίσει να μας κατατρώει καθώς ο Άλεξ Γκρέιβς που σκηνοθέτησε το τελευταίο επεισόδιο φάνηκε αρκετά αρνητικός ως προς την εμφάνιση της Lady Stoneheart και αποκάλυψε στο Entertainment Weekly ότι δεν ετέθη ποτέ σκέψη να την συμπεριλάβουν. «Να επαναφέρουμε την Μισέλ Φέαρλι, την κορυφαία ηθοποιό που υπάρχει, για να την εμφανίσουμε ως ζόμπι για τόσο λίγο και να σκοτώσει κόσμο; Πως θα έχει συμμετοχή στην όλη ιστορία με τέτοιο τρόπο που να δένει και να μας αρέσει; Τελικά, επιλέξαμε να μην κάνουμε κάτι τέτοιο. Αν θα εμφανιστεί στον επόμενο κύκλο; Δεν γνωρίζω».

Keywords
Τυχαία Θέματα