Το κορίτσι του Χιου Χέφνερ – Με την Κένεντι Σάμερς θα χάσεις τον μπούσουλα [εικόνες]

Εντάξει τώρα, όταν λέμε το κορίτσι του Χιου Χέφνερ, σιγά το νέο θα μας πεις και θα έχεις και δίκιο. Αφού ο Χιου είναι γνωστό ότι τις αλλάζει σαν τα πουκάμισα τις γυναίκες και αυτό είναι και το μυστικό της μακροζωΐας του. Δεν προλαβαίνουν να του πρήξουν το συκώτι. Θα θέλαμε όλοι να είμαστε στη θέση του. Ιδίως για το νέο του απόκτημα!

Την περασμένη Πέμπτη η Κένεντι Σάμερς ανακηρύχθηκε Playmate της Χρονιάς σε εκδήλωση

που έγινε στον κήπο της βίλας του Χέφνερ. Η 27χρονη Κένεντι που είναι η 55η Playmate, γεννήθηκε στο Βερολίνο, μεγάλωσε στη Βιρτζίνια και σπούδασε Ανθρωπολογία, ενώ έχει βλέψεις και για πλαστικός χειρούργος.

Θα λάβει ως έπαθλο για την ανάδειξη της 100.000 δολάρια, ένα κόσμημα με 72 διαμάντια και ένα αυτοκίνητο για ένα χρόνο. Μιλώντας στο Playboy για το βραβείο είπε πως είναι χαρούμενη ενώ αποκάλυψε και το μυστικό της πριν από κάθε φωτογράφηση: «Γυμνάζομαι και κάνω αρκετά πους απς ώστε η κοιλιά μου να φαίνεται επίπεδη, μιας και κάνουμε πολλές ώρες φωτογράφηση και πρέπει να φροντίσω να είναι όλα τέλεια».

Αν ρωτάτε εμάς; Και με άσκηση και χωρίς όλα είναι τέλεια επάνω της και η μεγάλη μας αγάπη είναι...όχι το στήθος της, όχι τα οπίσθια της, αλλά το λευκό της δέρμα που τα αναδεικνύει ακόμα περισσότερο!1 από 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Keywords
Τυχαία Θέματα