Το «κόκκινο ποτάμι» του Μώραλη απειλεί να «πνίξει» τον Μιχαλολιάκο στον Πειραιά

18:47 7/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Σχεδόν 20 χρόνια θητείας έχει κλείσει στον Ολυμπιακό ο Γιάννης Μώραλης ο οποίος γνωρίζει όσο λίγοι το επικοινωνιακό παιχνίδι. Και γνωρίζει ακόμη καλύτερα την τεράστια δύναμη που έχει στο λιμάνι ο κόσμος των ερυθρολεύκων.

Συνεκτιμώντας όλα αυτά φαίνεται ότι με την προτροπή του Βαγγέλη Μαρινάκη ο Γιάννης Μώραλης πήρε την μεγάλη απόφαση. Όπως πρώτο αποκάλυψε το koolnews.gr η «βόμβα» των αυτοδιοικητικών εκλογών έσκασε τελικά στον Πειραιά

όσο κι αν στο λιμάνι το κρατούσαν ως επτασφράγιστο μυστικό.

Γι αυτούς που σήμερα μιλούν για «κεραυνό εν αιθρία» υπενθυμίζουμε μία συνέντευξη του Γιάννη Μώραλη στην παλαιότερη εφημερίδα του Ολυμπιακού-στο «Φως»- όπου ο ίδιος έλεγε στις 13 Μαϊου του 2012 όλο νόημα:

«Ο Ολυμπιακός είναι το πιο ισχυρό "κόμμα" και το "κόμμα" που με συγκινεί απόλυτα. Το κοινωνικό φαινόμενο που αγαπώ και πιστεύω. Και τελικά, θεωρώ το ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό πολύ πιο γοητευτικό από την πολιτική.

Άλλωστε έχει πολλούς περισσότερους "ψηφοφόρους" από οποιονδήποτε συνδυασμό, ενώ μέσα από αυτόν "διαβάζεις" όλο τον εκλογικό χάρτη. Είναι το σημαντικότερο μέγεθος για της χώρας, ένα εν δυνάμει μαζικό κίνημα, στο οποίο τόσοι άνθρωποι νιώθουν ότι πάντα μπορούν να ανήκουν.

Έχει τόσες παραμέτρους: κοινωνικές, πολιτικές, ιστορικές, ποδοσφαιρικές... Σου καλύπτει τη ζωή σου. Κάποιοι φίλοι μου λένε να έφτασα 45 χρονών και να ασχολούμαι ακόμη με τον Ολυμπιακό... Δεν το βλέπω καθόλου έτσι».

Τελικά, δύο χρόνια αργότερα-στα 47 του-αποφάσισε όπως όλα δείχνουν πως το «κόμμα» του Ολυμπιακού μπορεί να δοκιμαστεί και στον πολιτικό στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Υπάρχει ένα θεώρημα άλλωστε που λέει ότι στον Πειραιά δεν μπορεί να εκλεγεί βουλευτής ή δήμαρχος, χωρίς τη στήριξη του Ολυμπιακού και του λαού του.

Ο Μώραλης άλλωστε είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο του Ολυμπιακού αφού η θητεία του από την εποχή του Σωκράτη Κόκκαλη εώς και την σημερινή προεδρία του Βαγγέλη Μαρινάκη στους ερυθρόλευκους θεωρείται απόλυτα επιτυχημένη.

Μην ξεχνάμε ότι πολύ πρόσφατα ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος για τον δήμο Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος άνοιξε «μέτωπο» με την «θύρα 7» ότι κι αν αυτό συνεπάγεται για το οποιοδήποτε ενδεχόμενο πολιτικό κόστος.

Δεν αποκλείει λοιπόν κανείς μιας και είναι της μόδας, το «κόκκινο ποτάμι» του Ολυμπιακού να «πνίξει» τον νυν δήμαρχο, Βασίλη Μιχαλολιάκο.

Ο Γιάννης Μώραλης είναι γιος του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Πέτρου Μώραλη. Παντρεύτηκε μόλις πριν δύο χρόνια-στις 8 Ιουλίου του 2012- την εκλεκτή της καρδιάς του Βάλια στην Κρήτη κι έχουν δύο παιδάκια. Ο πρωτότοκος γιος τους, Πέτρος που βαφτίστηκε μαζί με τον γάμο του ζευγαριού, πήρε το όνομα του παππού του.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι Λευτέρης Σπανάκης και Αγγελική Κοτσαλίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα