Το γιόρτασε ο ΠΑΟΚ – Σκόραρε ο Κλάους

Ο Κλάους Αθανασιάδης γιόρτασε την ανανέωση του συμβολαίου του με ένα γκολ κι ένα κερδισμένο πέναλτι. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 3-0 τη Νίκη Βόλου στην Τούμπα, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση...

Οι ενδεκάδες

ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Ο Άγγελος Αναστασιάδης παρέταξε τους γηπεδούχους σε σύστημα 4-2-3-1. Ο Γλύκος κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Σκόνδρας, αριστερά ο Ρατς και στο κέντρο

της άμυνας ο Ταβέλας με τον Βιτόρ. Στα χαφ οι Τιόλης και Κάτσε. Πιο μπροστά και δεξιά ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Μακ και ο Περέιρα πίσω από τον Αθανασιάδη.

Νίκη Βόλου (4-2-3-1): Ομοίως και οι «μπλε» του Βόλου. Ο Ταμπάκης κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Μαρινάκης, αριστερά ο Σωτηράκης και ο Ίβενς με τον Αργύρη στα στόπερ. Στη μεσαία γραμμή ο Μέσε και ο Λάουξ. Στα άκρα οι Μουζακίτης και Κοτσαρίδης και ο Γιαννιτσάνης πίσω από τον Σκούρτη.

Το α' ημίχρονο

Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με τον Κλάους έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Τελικώς ο Έλληνας διεθνής στην τρίτη ευκαιρία δικαιώθηκε και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 22° λεπτό. H Νίκη Βόλου ήταν εμφανές πως είχε τεράστιο πρόβλημα στην αριστερή πλευρά της γι'αυτό και ο Μαχλελής μπήκε στη θέση του Σωτηράκου στο 24'. Στα αρνητικά συμβάντα του πρώτου ημιχρόνου ο τραυματισμός του Τζαβέλλα, ο οποίος θα λείψει για ένα μήνα.

Το β' ημίχρονο

Στην επανάληψη και στο 47' ο ΠΑΟΚ «κλείδωσε» τη νίκη με τον Σκόνδρα να φεύγει από τη δεξιά πλευρά, σέντραρε και ο Περέιρα πλάσαρε για το 2-0 του ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι ολοκληρωσαν τον αγώνα με γκολ από το κερδισμένο πέναλτι του Κλάους Αθανασιάδη. Ο Μακ ανέλαβε την εκτέλεση και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Σε λίγο περισσότερα...

The post Το γιόρτασε ο ΠΑΟΚ – Σκόραρε ο Κλάους appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα