Το Hol My TV της Hellas Online φέρνει κοντά μας FOX, Nat Geo Wild και National Geographic

Πιστή στη δέσμευσή της, να προσφέρει έξυπνο και πρωτοποριακό περιεχόμενο σε ακόμα περισσότερους Έλληνες fans, η FOX International Channels Greece, ανακοινώνει την έναρξη προβολής των καναλιών FOX, National Geographic Channel και Nat Geo Wild

μέσω του hol my tv από την hellas online από Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013.

Το FOX είναι το απόλυτο κανάλι ψυχαγωγίας με ποιοτικό περιεχόμενο. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει παγκόσμιες αποκλειστικότητες, πρεμιέρες σειρών ταυτόχρονα με την επίσημη πρεμιέρα τους στην Αμερική και αγαπημένους ηθοποιούς του Hollywood. Βραβευμένες σειρές όπως The Walking Dead, Homeland, Family Guy, American Horror Story, Falling Skies, Graceland, Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., Arrested Development, Simpsons, Elementary είναι μερικές από τις μεγάλες σειρές της σεζόν του FOX για το 2013-2014.

Με οδηγό παγκοσμίου φήμης επιστήμονες, σκηνοθέτες και συντελεστές, οι τηλεθεατές μεταφέρονται στις πιο εντυπωσιακές γωνιές του πλανήτη με τη μοναδική ματιά του National Geographic Channel. Το νέο πρόγραμμα του καναλιού εστιάζει στον άνθρωπο και τις διαφορετικές κουλτούρες, προωθεί την εξερεύνηση και την ανακάλυψη, αναλύει την επιστήμη και την τεχνολογία και μελετάει την ιστορία αλλά και το μέλλον.

Το Nat Geo Wild μέσω εντυπωσιακής κινηματογράφησης και καθηλωτικής αφήγησης προσφέρει ένα αξέχαστο ταξίδι στον κόσμο της άγριας φύσης. Οι τηλεθεατές μεταφέρονται σε εντυπωσιακές τοποθεσίες και θαυμάζουν το φυσικό κόσμο, το περιβάλλον του πλανήτη και τα απίθανα πλάσματα που τον κατοικούν.

Ο κ. Adam Theiler, Executive Vice President – South Europe & Africa της FOX International Channels δήλωσε: «Πιστεύουμε στην ελληνική συνδρομητική τηλεόραση και χαιρόμαστε πολύ που η hellas online είναι πλέον συνεργάτης μας. Σκοπός της FOX International Channels είναι να προβάλλει το καλύτερο παγκοσμίως περιεχόμενο δημιουργώντας πιστούς fans σε κάθε χώρα, φέρνοντας τις πιο δυνατές σειρές όχι μόνο σε αποκλειστικότητα, αλλά ταυτόχρονα με την επίσημη παγκόσμια πρεμιέρα τους στην Αμερική. Η ένταξη των καναλιών FOX, National Geographic και Nat Geo Wild στο hol my tv είναι παράδειγμα της ενεργούς συμμετοχής και υποστήριξής μας στην ελληνική αγορά. Συνεχίζουμε πιστοί στη δέσμευση της FOX για επενδύσεις σε περιεχόμενο και νέες τεχνολογίες.»

Ο κ. Φώτης Κωνσταντέλλος, Chief Commercial Officer της hellas online ανέφερε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την προσθήκη των 3 κορυφαίων καναλιών της FOX International Channels στο hol my tv. Αυτή η συνεργασία ενισχύει περαιτέρω την ποικιλία, την ποιότητα και το σύγχρονο χαρακτήρα του περιεχομένου της υπηρεσίας μας, και αναδεικνύει το hol my tv ως την πιο ολοκληρωμένη και οικονομική λύση ψυχαγωγίας για το σπίτι στην Ελληνική αγορά.»

Από τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013 τα κανάλια FOX, National Geographic Channel και Nat Geo Wild της FOX International Channels είναι διαθέσιμα στους συνδρομητές του hol my tv από την hellas online.

Keywords
Τυχαία Θέματα